Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• heckler
    Pozlovice, K Přehradě 334, Minipivovar Komonec
    heckler
    Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
    2025-09-24, 08:04
  • dadek
    Natolin 27, Browar Bazyliszek
    dadek
    Niedawno zadzwonił do mnie Michał Maciąg - szef Bazyliszka i oczywiście PiwPaw'ów. "Nareszcie już mamy w browarze zrobione wszystko na 99% i można zaprosić gości - wpadaj kiedy chcesz" - usłyszałem. Ucieszyłem się bo zawsze to miło wpaść do browaru, który na mojej liście...
    2017-07-11, 02:48
  • Marusia
    Spóka cywilna - zagadnienia
    Marusia
    Rozmawiałam dziś z prawnikiem i księgową i nurtujące nas (a przynajmniej mnie) tematy wyjaśniłam:

- jeśli w spółce będzie Art Wojtek i Slavoy, to ja i Gośka możemy zostać pełnomocnikami. Pełnomocnictwo można sporządzić w formie umowy cywilnej, oczywiście podpisują...
    2009-01-05, 16:30
  • Krzysiu
    Wrocław, Szczytnicka / Polaka, Jola [zamknięte]
    Krzysiu
    Restauracja - kawiarnia "Jola", róg Szczytnickiej i Benedykta Polaka.

Wejście po schodkach, na wstępie coś w rodzaju szatni, pierwsza sala niżej, druga kilka stopni wyżej. W Pierwszej sali bar, bardzo wysoki, obliczony chyba na Maryhha w szpilkach Sciany malowane na zielono...
    2002-03-22, 09:51
  • ART
    dojazd na Zlot - Opole - Wrocław -> Gdynia
    ART
    kilka dni temu przeglądaliśmy z Gośką połączenia z Gdynią i te sensowne okazały się zahaczać o Wrocław.

naszym zdaniem najlepiej wybrać połączenie Wrocław - Gdynia o 23.05, mamy wtedy ok. 8 nocnych godzin w jednym pociągu na ewentualny sen, lądujemy w Gdyni o 7.09 w...
    2003-09-10, 09:11
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...