mam na imie Bartek, zbieram piwne podstawki, a przy okazji kufle, pokale, kapsle czy etykiety. Do moich ulubionych piw naleza: ZUBR, NAMYSLOW oraz LEZAJSK. Poza tym interesuje sie filmem i muzyka. Pozdrawiam wszystkich i licze na wzajemna pomoc, wspolprace i dobra zabawe.

czesc!

Collapse

X
- 

Tagi: brak
- 

Starzy wyjadacze na zlocie więc nieco młodszy stażem wita Cię serdecznie ....zabawy Ci u nas dostatek, dobrych rad również a na pomoc w każdym piwnym temacie zawsze możesz tu liczyć ....zabawy Ci u nas dostatek, dobrych rad również a na pomoc w każdym piwnym temacie zawsze możesz tu liczyć ......co do tych Twoich ulubionych...hmm...myślę że już niedługo zmienisz zdanie i nawrócisz się podobnie jak ze mną się stało ......co do tych Twoich ulubionych...hmm...myślę że już niedługo zmienisz zdanie i nawrócisz się podobnie jak ze mną się stało ....ale póki co....baw się dobrze i Twoje zdrowie ....ale póki co....baw się dobrze i Twoje zdrowie  
- 

Witaj na Forum (i napraw klawiaturę, bo Ci chyba Caps i Alt padły ) )
 Twoje Toruń przeprasza za Radio Maryja Toruń przeprasza za Radio Maryja
 www.bobofruty.plComment
Related Topics

Collapse

- 

Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu. Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
 Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
 Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....- 
							Channel: Dolnośląskie
 2023-09-11, 21:37
- 

- 

Moje konto właśnie osiągnęło pełnoletność więc pora napisać pierwszy post - Cześć Wszystkim  - 
							Channel: Przedstaw Się!

- 

- 

Kolejny browar w Brukseli jaki odwiedziliśmy 9.08.2024 jest odległy w prostej linii od La Source o 300 m https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...re-4-la-source. Jednak bezpośredniego przejścia nie ma, należy... Kolejny browar w Brukseli jaki odwiedziliśmy 9.08.2024 jest odległy w prostej linii od La Source o 300 m https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...re-4-la-source. Jednak bezpośredniego przejścia nie ma, należy...- 
							Channel: Belgia

- 

- 

W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która... W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
- 

Witam wszystkich, postanowiłem zabrać się za warzenie domowe, dlatego tu jestem. Mam nadzieję na mile spędzony czas na forum, Pozdrawiam Witam wszystkich, postanowiłem zabrać się za warzenie domowe, dlatego tu jestem. Mam nadzieję na mile spędzony czas na forum, Pozdrawiam  - 
							Channel: Przedstaw Się!

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment