Mam na imię Ewelina,na co wskazuje mój login.Jestem z wielkopolski,a dokładniej z Poznania. Przyznaje sie od razu,ze tak bez interesownie sie tutaj nie pojawiłam
mianowicie potrzebuje pomocy,studiuje na UP w Poznaniu,wlasnie jestem na technologii fermentacji,gdzie również pisze pracę inżynierską. Mam taką prośbe gdyby ktoś mógł mi polecić jakieś firmy produkujące maszyny dla przemysłu browarniczego,byłabym bardzo wdzięczna:-)wogóle jakiekolwiek informacje gdzie można znaleść coś ciekawego;-)z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich na forum
Ewelina
mianowicie potrzebuje pomocy,studiuje na UP w Poznaniu,wlasnie jestem na technologii fermentacji,gdzie również pisze pracę inżynierską. Mam taką prośbe gdyby ktoś mógł mi polecić jakieś firmy produkujące maszyny dla przemysłu browarniczego,byłabym bardzo wdzięczna:-)wogóle jakiekolwiek informacje gdzie można znaleść coś ciekawego;-)z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich na forum
Ewelina
......też uważam ze język polski jest najpiękniejszym językiem na świecie ale Ewelinka nie jest polonistką więc może jej to wybaczmy na początku
.......witaj nam witaj najmilej Ewe..... jak poszperasz tutaj w serwisie to na pewno znajdziesz to czego szukasz a tymczasem.....Twoje zdrowie
restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
. Więc...
Comment