Pozdrawiam z Krk

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wassyl
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.11
    • 6

    #1

    Pozdrawiam z Krk

    Hej wszystkim,

    od jakiegoś czasu zdobywam wiedzę o piwach zarówno od strony konsumenta jaki i producenta - więc nadszedł czas się przywitać
  • krasnal45
    Porucznik Browarny Tester
    • 2008.02
    • 423

    #2
    Witaj serdecznie w towarzystwie konsumentów i producentów... twoje zdrowie
    Ostatnia zmiana dokonana przez krasnal45; 2008-11-12, 17:32.

    Comment

    • granat862
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.12
      • 945

      #3
      Dobrze trafiłeś , tutaj trochę wiedzy znajdziesz.
      Twoje zdrowie
      Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."

      Comment

      • JAQBA
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2006.08
        • 1352

        #4
        Witam kolejnego piwowara - Twoje

        Comment

        • pirackamuza
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.12
          • 1910

          #5
          Witaj
          (a po tytule posta pomyślałem, że klikasz z Chorwacji )
          Toruń przeprasza za Radio Maryja
          www.bobofruty.pl

          Comment

          • e-prezes
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19352

            #6
            witaj ziomalu

            Comment

            • grzech
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.04
              • 4592

              #7
              Witam. Nabrałeś mnie tak, jak pirackiegomuzyka.

              Comment

              Related Topics

              Collapse

              • anteks
                2025.02.22 - Niech Świat Pozna Twoje Piwo PINTA
                anteks
                Niech Świat Pozna Twoje Piwo 22.02.2025 PINTA


                https://browarpinta.pl/konkurs/
                1. Maibock 16-18°Blg
                2. Double Cold IPA 18-20°Blg
                3. Hazy IPA z polskim chmielem 14-15°Blg
                4. Foreign Extra Stout 14-18°Blg
                ...
                Start
                2025-02-22
                Koniec
                2025-02-22
                2024-11-28, 12:54
              • etman
                Twoje etykiety
                etman
                A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

                Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
                2025-03-13, 18:59
              • Sisco21
                Na zdrowie!
                Sisco21
                Na zdrowie, Panie i Panowie!
                Chciałbym się ja grzecznie przywitać i przedstawić.
                Wojtek z Wolfsburga.
                Zaczynam zabawę z warzeniem. Wczoraj wymieszałem wodę z Brewkitem ( bo niesmiem tego nazwać inaczej) Dzis Zaczęło bulgać- zobaczymy co z tego wyjdzie.
                Mam nadzieje...
                Dzisiaj, 20:09
              • Javox
                Bosman, Kronenbourg 1664 Blanc
                Javox
                Już dość dobrze znane "białe" piwo warzone w Szczecinie.

                Zawartość alko 5.0%

                Puszka 500 ml

                Piana - więcej na początku potem grubsza warstwa.
                Lacing - trochę było
                Gaz - średni
                Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy....
                2025-05-30, 20:19
              • darekd
                Pinta, Zwycięski Maibock
                darekd
                Seria: "Niech świat pozna Twoje piwo" - receptura piwowara domowego Marcina Bukały

                16,5% ekstr.
                7% alk.

                Aromat - słodowy z nutą delikatnie podsuszonych jabłek, ciut biszkoptowych nut. Z tyłu przyjemny lekki ton chmielu
                Piana - umiarkowanie wysoka,...
                2025-05-05, 23:17
              • Loading...
              • Koniec listy.
              Przetwarzanie...