BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Na parterze nowoczesnego apartamentowca , przy głównym deptaku kurortu , mieści się niedawno otwarta restauracja i browar.
Wnętrze nowoczesne, we wszechobecnym teraz stylu loftowo-industrialnym. Przed oszkloną witryną ogródek, ale z racji "przedsezonia" jeszcze nieczynny....
Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
Ciekawą akcję prowadzi aktualnie w Warszawie KP. Na mieście pojawiły się atrapy żubrów - realnej wielkości. Stoją między innymi pod PKiN oraz na Polach Mokotowskich.
Na początku myślałem, że to jest kampania społeczna - jak dawniej krowy - ale później pojawiły się w necie jakieś...
oznajmiam, że wróciłem. domowe piwko jutro. relacja też
aha, Krzysiu ma problemy z żywotnością swoich danych dostępowych na Browarze... czyli klątwa z Marusi przeszła na Krzysia...
ale już niedługo nowe forum, oby nie gorsze w funkcjonowaniu......