Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

witam!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Pancernik
    Międzyzdroje, Bohaterów Warszawa 16a, Prima Beer & Restaurant
    Pancernik
    Na parterze nowoczesnego apartamentowca , przy głównym deptaku kurortu , mieści się niedawno otwarta restauracja i browar.
    Wnętrze nowoczesne, we wszechobecnym teraz stylu loftowo-industrialnym. Przed oszkloną witryną ogródek, ale z racji "przedsezonia" jeszcze nieczynny....
    2023-05-19, 10:30
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 17:40
  • wassup007
    Kup 6 żubrów a dostaniesz zestaw do grila.
    wassup007
    Przy zakupie 6 zubrów dostaniesz 3 czesciowy zestaw do grila.
    2008-05-11, 20:38
  • alen34
    Piwo Żubr i ciekawa akcja
    alen34
    Ciekawą akcję prowadzi aktualnie w Warszawie KP. Na mieście pojawiły się atrapy żubrów - realnej wielkości. Stoją między innymi pod PKiN oraz na Polach Mokotowskich.
    Na początku myślałem, że to jest kampania społeczna - jak dawniej krowy - ale później pojawiły się w necie jakieś...
    2008-08-08, 14:22
  • Piotr_M
    2007.04.21 Giełda w Dreźnie
    Piotr_M
    W imieniu "Śląskiego Klubu Birofilów"(oznajmiam dla zainteresowanych że nie jest to pierwszy ani jedyny klub) pragnę poinformować wszystkich chętnych odwiedzeniem tej giełdy ,że organizujemy autokar na tę imprezę.
    Wyjazd 20 kwietnia wieczorem ze Śląska (istnieje też możliwość...
    2007-02-25, 22:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...