BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Na parterze nowoczesnego apartamentowca , przy głównym deptaku kurortu , mieści się niedawno otwarta restauracja i browar.
Wnętrze nowoczesne, we wszechobecnym teraz stylu loftowo-industrialnym. Przed oszkloną witryną ogródek, ale z racji "przedsezonia" jeszcze nieczynny....
Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
Ciekawą akcję prowadzi aktualnie w Warszawie KP. Na mieście pojawiły się atrapy żubrów - realnej wielkości. Stoją między innymi pod PKiN oraz na Polach Mokotowskich.
Na początku myślałem, że to jest kampania społeczna - jak dawniej krowy - ale później pojawiły się w necie jakieś...
W imieniu "Śląskiego Klubu Birofilów"(oznajmiam dla zainteresowanych że nie jest to pierwszy ani jedyny klub) pragnę poinformować wszystkich chętnych odwiedzeniem tej giełdy ,że organizujemy autokar na tę imprezę.
Wyjazd 20 kwietnia wieczorem ze Śląska (istnieje też możliwość...