Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

witam!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Pancernik
    Międzyzdroje, Bohaterów Warszawa 16a, Prima Beer & Restaurant
    Pancernik
    Na parterze nowoczesnego apartamentowca , przy głównym deptaku kurortu , mieści się niedawno otwarta restauracja i browar.
    Wnętrze nowoczesne, we wszechobecnym teraz stylu loftowo-industrialnym. Przed oszkloną witryną ogródek, ale z racji "przedsezonia" jeszcze nieczynny....
    2023-05-19, 10:30
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 17:40
  • wassup007
    Kup 6 żubrów a dostaniesz zestaw do grila.
    wassup007
    Przy zakupie 6 zubrów dostaniesz 3 czesciowy zestaw do grila.
    2008-05-11, 20:38
  • alen34
    Piwo Żubr i ciekawa akcja
    alen34
    Ciekawą akcję prowadzi aktualnie w Warszawie KP. Na mieście pojawiły się atrapy żubrów - realnej wielkości. Stoją między innymi pod PKiN oraz na Polach Mokotowskich.
    Na początku myślałem, że to jest kampania społeczna - jak dawniej krowy - ale później pojawiły się w necie jakieś...
    2008-08-08, 14:22
  • ART
    wróciłem, chiba...
    ART
    hejaho.

oznajmiam, że wróciłem. domowe piwko jutro. relacja też

aha, Krzysiu ma problemy z żywotnością swoich danych dostępowych na Browarze... czyli klątwa z Marusi przeszła na Krzysia...
    ale już niedługo nowe forum, oby nie gorsze w funkcjonowaniu......
    2001-06-11, 07:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...