Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

witam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • coldfire
    Porucznik Browarny Tester
    • 2008.01
    • 374

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mateoce
    panowie:
    sprawa jest prosta
    nie chce mi sie tu pieprzyć jak baba
    To dziękujemy i żegnamy.
    Skoro Ty nie wyrażasz odrobiny chęci inicjatywy ze swojej strony (jak ART wspomniał np. poprzez wyszukiwarkę) i obrażasz się na cały świat a jednocześnie obrażając wszystkich w około (przede wszystkim kobiety - cytat powyżej ) to my też nie mamy zbyt dużej chęci Ci pomóc.
    Nikt Cię stąd nie wypraszał, nikt nie pisał "spier...", a jedynie koledzy sugerowali, że na Żubrze i Tyskim piwo się nie kończy. Bo uwierz - nie kończy się.
    Tak więc opanuj emocje i wykaż trochę chęci poszerzenia horyzontów, a nic na tym nie stracisz.
    Piwa i pacierza nie odmawiam

Comment

• krasnal45
      Porucznik Browarny Tester
      • 2008.02
      • 423

No cóż, maluch czy trabant też ma cztery kółka, kierownicę, pedały i też posuwa się do przodu...... spróbuj może przejechać się kawałek chociażby jakimś innym autem... mimo wszystko Twoje ......

Comment

Related Topics

Collapse

• Pancernik
        Międzyzdroje, Bohaterów Warszawa 16a, Prima Beer & Restaurant
        Pancernik
        Na parterze nowoczesnego apartamentowca , przy głównym deptaku kurortu , mieści się niedawno otwarta restauracja i browar.
        Wnętrze nowoczesne, we wszechobecnym teraz stylu loftowo-industrialnym. Przed oszkloną witryną ogródek, ale z racji "przedsezonia" jeszcze nieczynny....
        2023-05-19, 10:30
      • HaJni
        Problem z wymianą
        HaJni
        Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
        2020-10-14, 17:40
      • wassup007
        Kup 6 żubrów a dostaniesz zestaw do grila.
        wassup007
        Przy zakupie 6 zubrów dostaniesz 3 czesciowy zestaw do grila.
        2008-05-11, 20:38
      • alen34
        Piwo Żubr i ciekawa akcja
        alen34
        Ciekawą akcję prowadzi aktualnie w Warszawie KP. Na mieście pojawiły się atrapy żubrów - realnej wielkości. Stoją między innymi pod PKiN oraz na Polach Mokotowskich.
        Na początku myślałem, że to jest kampania społeczna - jak dawniej krowy - ale później pojawiły się w necie jakieś...
        2008-08-08, 14:22
      • ART
        wróciłem, chiba...
        ART
        hejaho.

oznajmiam, że wróciłem. domowe piwko jutro. relacja też

aha, Krzysiu ma problemy z żywotnością swoich danych dostępowych na Browarze... czyli klątwa z Marusi przeszła na Krzysia...
        ale już niedługo nowe forum, oby nie gorsze w funkcjonowaniu......
        2001-06-11, 07:29
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...