Witam wszystkich.....Odkąd zaczołem przeglądać te strony to doszedłem do wniosku ,że do tej pory byłem piwo żłopem ,a nie smakoszem.ALE się wpisałem i zostane smakoszem.
Witam...
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
No to życzę wytrwałościZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem... -
Related Topics
Collapse
-
Browar z saksońskiego Chemnitz.
11,3% ekstr.
4,8% alk.
36 IBU
https://reichenbrander.de/bier/red-ale/
Aromat - owocowy start z liczi i jagodami, trochę ciastkowego słodu, z tyłu lekki chmiel
Piana - wyższa, średnia trwałość z dłuższym...-
Channel: Niemcy
-
-
Na stronie głównej są 3 najnowsze oceny piw, po kliknięciu "więcej ocen" pokaże się ich aż 5 ! Wchodząc na dowolne piwo z wybranej 5-ki, mamy średnią ocenę tego piwa, a po prawej pełną ofertę z danego browaru, wtedy klikając z góry na dół po nazwach piw, mamy szybki dostęp...
-
Channel: Sprawy techniczne
-
-
Mam taki szatański pomysł. Warzę póki co z ekstraktów i denerwuje mnie troszkę to że skazany jestem na określoną wytrawność piwka(brak możliwości regulacji przerwą w zacieraniu) Jako że jestem fanem piw w stylu "Raj z rajs'a" Pinty to też smakują mi piwa mocno goryczkwe ale...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam państwa
Sam jestem jeszcze niezbyt mocny w sprawach dobrego piwa dlatego potrzebuje pomocy ktoś bardziej obeznanego.
Okazało sie, ze muszę przeprowadzić dość spontaniczna degustacje wprowadzająca. Dla najbliższych przy okazji dzisiejszego meczu...-
Channel: Przy piwie
-
-
Chciałbym się przywitać. Mam na imię Bartek, mam 31 lat i mieszkam w Szczecinie. Miesiąc temu zacząłem swoją przygodę z warzeniem piwa i na pewno zostanę tu na dłużej.
Pozdrawiam wszystkich miłośników prawdziwego piwa!-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment