Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam...

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• darekd
    Reichenbrand, Reichenbrander Red Ale
    darekd
    Browar z saksońskiego Chemnitz.

11,3% ekstr.
    4,8% alk.
    36 IBU

https://reichenbrander.de/bier/red-ale/

Aromat - owocowy start z liczi i jagodami, trochę ciastkowego słodu, z tyłu lekki chmiel
    Piana - wyższa, średnia trwałość z dłuższym...
    2022-10-01, 00:32
  • Browar-Besko
    oceny piw polskich - jak szukać ?
    Browar-Besko
    Na stronie głównej są 3 najnowsze oceny piw, po kliknięciu "więcej ocen" pokaże się ich aż 5 ! Wchodząc na dowolne piwo z wybranej 5-ki, mamy średnią ocenę tego piwa, a po prawej pełną ofertę z danego browaru, wtedy klikając z góry na dół po nazwach piw, mamy szybki dostęp...
    2012-05-17, 20:44
  • mikas86
    Single hop mosaic z laktozą?
    mikas86
    Mam taki szatański pomysł. Warzę póki co z ekstraktów i denerwuje mnie troszkę to że skazany jestem na określoną wytrawność piwka(brak możliwości regulacji przerwą w zacieraniu) Jako że jestem fanem piw w stylu "Raj z rajs'a" Pinty to też smakują mi piwa mocno goryczkwe ale...
    2016-12-14, 23:09
  • Exitulus
    Kolejność degustacji. Proszę o szybka pomoc.
    Exitulus
    Witam państwa

Sam jestem jeszcze niezbyt mocny w sprawach dobrego piwa dlatego potrzebuje pomocy ktoś bardziej obeznanego.

Okazało sie, ze muszę przeprowadzić dość spontaniczna degustacje wprowadzająca. Dla najbliższych przy okazji dzisiejszego meczu...
    2016-06-21, 15:07
  • Henx
    Cześć wszystkim!
    Henx
    Chciałbym się przywitać. Mam na imię Bartek, mam 31 lat i mieszkam w Szczecinie. Miesiąc temu zacząłem swoją przygodę z warzeniem piwa i na pewno zostanę tu na dłużej.

Pozdrawiam wszystkich miłośników prawdziwego piwa!
    2016-02-13, 13:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...