Strzałka!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wampirz
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2004.06
    • 1

Strzałka!

Witam wszystkich!
    Zarejestrowałem się w browarze już jakiś czas temu, ale jakoś nie zdążyłem się przywitać, wybaczcie. Nazywam się Rafał i lubię piwo . Mieszkam w Lublinie - tym koło Grodzkiej 15.
    Moje doświadczenia piwowarskie są dosyć skromne, dopiero 3 warki z ekstraktów słodowych, ale to na pewno nie koniec.
    Pozdrawiam i na zdrowie .
    wampirz
  • admiro
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.05
    • 248

Witaj, odpuść już zupki i warz zdrowo!
    Moje piwo jest bezcenne.

Schizma miodowa.

Comment

• pirackamuza
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.12
      • 1908

Witaj i zdrówko!
      Toruń przeprasza za Radio Maryja
      www.bobofruty.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Jelenia Góra, Sobieskiego 47, Browar Dolina BoBRU
        dadek
        Po przenosinach z Wlenia browar Dolina BoBRU znalazł swe miejsce w Jeleniej Górze w dawnej fabryce włókienniczej Anilux, jednak nie nad Bobrem, a tuż przy jego dopływie - rzece Kamienna. I to ona była przyczyną fatalnej powodzi we wrześniu 2024. Nikt się nie spodziewał, że płynąca dość...
        2025-08-03, 02:09
      • heckler
        Prušánky, Prušánky 132, Pivovar Starý Dvůr
        heckler
        Prušánky to kolejna Czeska pipidówka w której otwarto browar i pomimo, że otwarto go w pensjonacie jest to na prawdę dziwne miejsce. Całość, czyli browar, pensjonat i restauracja nosi dumną nazwę Starý dvůr, a jak się okazuje mieści się on w odnowionym, starym budynku administracyjnym...
        2020-02-07, 08:02
      • heckler
        Nymburk, Drahelická 60, Malopivovar Industry Beer
        heckler
        W Nymburkskim ,dużym, browarze ponowna impreza odbyła się 25.07, ale z racji, że my wolimy piwa z małych browarów to kompletnie nie byliśmy nią zainteresowani i do miasta przyjechaliśmy dzień później od razu udając się na otwarcie nowego minibrowaru . Malopivovar Industry Beer Nymburk...
        2019-08-13, 07:48
      • pegazus300
        Czy na suchych drożdżach można uwarzyć świetne piwo?
        pegazus300
        Witam wszystkich ponownie. Czy na suchych drożdżach można uważyć bardzo dobre piwo? Czy gęstwa z suchych drożdży jest lepsza od suchych drożdży z saszetki na pierwszą szarżę? Czy jest sens w zbieraniu gęstwy z suchych?

Pytam, bo obejrzałem już 10000 filmików na yt o...
        2018-03-30, 09:54
      • rmkotowski
        Strzałka wszystkim!
        rmkotowski
        Cieszę się że mam wreszcie swoją stronę i mogę pogadać z prawdziwiymi maniakami browarnymi
        Pozdrówko!
        2008-07-13, 15:02
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...