Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

oooops!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• ART
    serwer pocztowy / problem z postami
    ART
    dzisiaj pojawiły się kłopoty z serwerem pocztowym Browaru i co sie z tym wiąże problem dotyczy także dodawania nowych postów na Forum (w tych tematach w których ktoś włączył powiadamianie na email o nowych postach).

odpowiednie służby fito-sanitarne zostały powiadomione...
    2004-01-18, 13:24
  • Krzysiu
    Problemy z postami
    Krzysiu
    Co jakiś czas pojawia mi się coś takiego, że po napisaniu postu, przy próbie wysłania, system go nie przyjmuje i mówi mi, że nie mam uprawnień, mimo że jestem zalogowany. Powtórne wpisanie postu i wysłanie jest zazwyczaj pomyślne. Denerwuje mnie to, bo mam wrażenie, że system mnie nie...
    2002-12-15, 09:06
  • Mister
    Troche mnie dziwi - alem tu nowy...
    Mister
    Art
    czy to na browarze taki zwyczaj - ze jak dyskusja
    robie sie zaciekla - tamat blokujesz,mimo
    duzego zainteresowania ?
    Nowy jestem wiec i ciekawy...
    2002-10-19, 14:49
  • wonbrz
    American Wheat - jak chmielić?
    wonbrz
    Witam serdecznie,

Zaczynam warzyć swoje pierwsze piwo. Zakupiłem zestaw startowy oraz surowce z tego zestawu.

Mam zamiar zrobić z tego american wheat. Do zestawu dokupiłem chmiele: cascade, centennial oraz tomahawk i ich planuję użyć zamiast tego dodawanego do zestawu....
    2014-09-20, 12:10
  • leona
    Skřečoňský Žabák, Amber Ale
    leona
    Uwarzone w Žabáku na zlecenie i według pomysłu Strefy Piwa. Piwo wielu nazw - w browarze nazywali go Earl Grey, w Krakowie przez moment było Kuchennym Amber Alem, na tablicy w pubie było miejsca na Amber Ale i tak wpisuję w temacie.

ekstrakt 12,2%
    alkohol 5,9%
    Chmielone...
    2012-09-06, 11:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...