). W browarze Kalikovar https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=126005 z powodu niezbyt ciekawych piw nie zabawiliśmy długo więc nieplanowanie przenieśliśmy...
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
witam!
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
19.06.2018 razem z Marusią i Slavoyem odwiedzaliśmy plzeňske browarki (oni nie byli w żadnym więc ustawiłem wizyty na te gdzie nie byłem ja
). W browarze Kalikovar https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=126005 z powodu niezbyt ciekawych piw nie zabawiliśmy długo więc nieplanowanie przenieśliśmy...
-
Channel: Czechy
-
-
HaandBryggeriet to norweski mikrus założony w 2005 roku przez czterech piwnych fascynatów w położonym niedaleko Oslo mieście Drammen, które słynie między innymi z posiadania najstarszego browaru w kraju (Aass). A India Saison to ich autorska propozycja, będąca wariacją na temat belgijskiego...-
Channel: Norwegia
2016-03-19, 14:56 -
-
Witam .
Nie miałem pojęcia, że w cyberprzestrzeni funkcjonuje tak potężne forum.
Trafiłem Tu przez przypadek, ale... wpierw się przedstawię...
Na imię mam Andrzej i mieszkam w Łodzi.
Jestem kolekcjonerem jokerów karcianych i kart do gry.
...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Barwa: klarowny rubin. Bąbelki pięknie buzują
Piana: różowa, drobna. Znika błyskawicznie z sykiem do zera
Zapach: intensywnie owocowy z kwaskowym, winnym aromatem. Niestety od połowy butelki w tle pojawia się stęchlizna
Smak: zdecydowanie kwaskowy, wręcz kwaśny, z owocowym...-
Channel: Piwa z browarów domowych
2013-04-17, 07:56 -
-
Karpacz to urocza miejscowość wypoczynkowa położona u stóp Śnieżki w Karkonoszach.
Opiszę jedną knajpę, którą miałem okazję "zwiedzić":
Knajpa "U Ducha Gór":
Drewniana chałupa, zbudowana w stylu góralskim, podhalańskim (co nijak...-
Channel: Dolnośląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.