Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam Was :)

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Bonn-Pützchen, Alaunbachweg 10, Ale-Mania Brauerei
    dadek
    Gdy w jedynym sensownym browarze (nie warzącym kölschów) Braustelle w Köln https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...59#post2335759 spróbujemy już wszystkich piw, a chcemy jeszcze wypić coś ciekawego, w ciągu niecałej pół godziny jazdy pociągiem możemy przemieścić się do Bonn. Funkcjonują...
    2023-10-18, 02:53
  • Ahumba
    2024.11.03 - Łódź, Spacer Pamięci z Bractwem Piwnym
    Ahumba
    Kontynuacja zapoczątkowanej w 2023 r. tradycji odwiedzania grobów zmarłych członków Bractwa Piwnego. W tym roku odwiedzamy groby zmarłych członków.:
    - Marek Suliga, godz. 11.15, cmentarz "Mania" w Łodzi;
    - Zbigniew Olobry, godz. 12.30, cmentarz "Doły" w Łodzi.
    Start
    2024-11-03
    Koniec
    2024-11-03
    Adres
    Łódż, Cmentarz Mania
    2024-10-31, 14:29
  • Zaiksik
    Trudne początki
    Zaiksik
    Witam
    Nie jestem pewien czy jest to dobre miejsce na takie pytania,ale spróbuję...najwyżej admin mnie gdzieś przekieruje...
    Jestem całkowitym nowicjuszem jeśli chodzi o warzenie piwa, naoglądałem się filmów pewnego Pana i cóż... pierwsza warka z brewkitu nastawiona...
    Wszystko...
    2024-08-27, 17:13
  • majkelos
    Witam, troche sie gubie ...
    majkelos
    Witam serdecznie interesuje mnie proces produkcji piwka w domu ... no i szczerze to sie trosze gubie, nie wiem dokladnie jaki sprzet potrzebuje od zaraz i co mam robic, wiem ze mi tego nie powiecie ... ale prosilbym o linki ulozone według kolejnosci postepowania...

...pozdrawiam
    2005-11-15, 10:54
  • genea
    Marek Suliga (1960 - 2018)
    genea
    Niestety Marek odszedł od nas 19 września... Wszystkich, którzy chcieliby towarzyszyć Mu w ostatniej drodze informuję, że pogrzeb odbędzie się w najbliższy wtorek, 25 września o godzinie 11.15 na cmentarzu św. Antoniego (Mania) przy ul. Solec 11 w Łodzi.
    2018-09-20, 23:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...