Witam wszystkich !

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • radex1987
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.12
    • 1

Witam wszystkich !

Witam szanownych forumowiczów !

Od pewnego czasu przeglądam forum browar.biz i cieszy mnie rozwój tego serwisu. Wcześniej nie rejestrowałem się, ale teraz po odnalezieniu (dzięki forum) zacnych sklepów i lokali w moim mieście moja wiedza o piwie poszerza się i mam nadzieję, że będe już mógł wnieść coś do dyskusji. Na co dzień studiuje w Lublinie i tutaj zawsze chętnie wyskocze na piwo. Pozdrawiam użytkowników browar.biz
  • jaro-w
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2006.10
    • 127

mam nadzieję ,że wiesz o isnieniu tzw.supersklepu w Lublinie?Tam trzeba wejść po piwo i po wiedzę.Pzdr dla Mirka

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer
      ART
      W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
      2020-08-07, 12:09
    • wer890
      pomoc w odnalezieniu piwowara
      wer890
      Szukam Bartka piwowara domowego mieszkajcego we Wrocławiu pracujacego w laboratorium , prawdopodbnie Bartek ma pod soba laborantów badaja zwierzątka, możliwe ze nie ma konta na browar.bizie

Kto kolwiek wie prosze o wiadomość na priv.
      2016-06-07, 02:08
    • ART
      BrowarBiz w nowej siedzibie
      ART
      Co prawda to mniej istotny szczegół dla serwisu internetowego, ale w tzw. międzyczasie siedziba redakcji browarbizu (jak i Centrum Piwowarstwa) zmieniła lokalizację. Obecnie już wspólnie ze sklepem internetowym działamy pod jednym dachem w Opolu przy ul. Obrońców Stalingradu 66 (adres korespondencyjny...
      2013-07-25, 19:31
    • Chris
      Grono znowu sie poszerza!:)
      Chris
      Witam serdecznie wszystkich Piwowarów! Troche późno ale postanowiłem sie przedstawić (lepiej późno niz...).Nazywam sie Krzysiek i jestem z Wrocławia.Wczesniej zaglądałem jedynie na strone Browamatora,ale poszerzyłem horyzonty po warsztatach które odbyły sie właśnie we Wrocławiu.Zostałem...
      2004-06-06, 21:20
    • milosz3
      Pozdrawiam zacnych Piwoszy!
      milosz3
      Zamierzam warzyc!dotychczas tylko spozywalem.Po zakupie aparatury licze na pomoc fachowa!Pozdrawiam!
      2006-02-15, 19:41
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...