Witam wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kojagulator
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.02
    • 1

Witam wszystkich

Właśnie przeprowadziłem się z bloku do domu i w związku z większa ilością miejsca zamierzam zająć się warzeniem. Od dziesięciu lat robię własne wino ale wolę pić piwo.
    Moje ulubione to Łomża i Brok. Najlepszy browar - Braniewo.
    pozdrawiam
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10894

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kojagulator
    (...)Najlepszy browar - Braniewo.
    pozdrawiam
    To BYŁ twój najlepszy browar. Od ponad dwóch lat nieistnieje.
    Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2010-02-15, 12:20.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
      Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
      Serokomlak
      Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
      2025-09-28, 21:34
    • pebejot
      Niemcy, Woltersdorf, SchleusenBrauerei, An d. Schleuse 2b, Schleusenbrauerei
      pebejot
      Mały, kameralny browar restauracyjny niedaleko polskiej granicy.
      Obiekt znajduje się w pięknym położeniu nad samym jeziorem Flakensee w miasteczku Woltersdorf.
      Do miasteczka można dojechać z Erkner autobusem 416, ale dojeżdża tu też, kursujący w ruchu liniowym zabytkowy tramwaj...
      2024-10-03, 10:29
    • ignacyk
      Witam wszystkich
      ignacyk
      Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
      2023-07-17, 14:52
    • bastion
      Ukraina, Mikolaiv, Sportivna 9, Pub Drunk Patrick.
      bastion
      W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
      Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...
      2022-04-21, 21:14
    • dadek
      Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
      dadek
      Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
      2022-01-15, 03:06
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...