Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam Was serdecznie.

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    Irlandia, Dublin, James Str. 53, Open Gate Brewery
    Ahumba
    Kupując bilety do muzeum Guinnesa zakupiłem też za 9 euro dodatkową opcję Open Gate. Z drugiej strony obiektu niż wejście do muzeum od strony St. James str. o godz. 14:00 otwierają jedną z bram i za okazaniem biletu można wejść do środka. Jest to coś w rodzaju mini browaru restauracyjnego,...
    2019-12-02, 10:09
  • ART
    2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - ploty
    ART
    Żeby nie było że nie pisałem - proszę o wystąpienie chętnych przed szereg celem organizacji zlotu nummero 18.

Do ogarnięcia jest:
    - znalezienie ośrodka i wynegocjowanie warunków
    - do 35 km od browaru który warzy coś sensownego.
    - wynajem autobusu...
    2018-09-13, 14:36
  • żąleną
    Amerykański Budweiser o tym, co inne piwa wolałyby ukryć przed konsumentem.
    żąleną
    Na stronie amerykańskiego Budweisera w dziale 'Drink Fresh, Think Fresh' wytykają innym piwom ich wady (what other beers don't want you to know). Główne argumenty to czas dostawy do Stanów, czas spędzany na półkach, enigmatycznie podany czas rozlewu (za pomocą kodu), jasny kolor butelki (łatwiej...
    2003-02-18, 00:47
  • mikas86
    Chcę zacierać!
    mikas86
    Cześć. Takie pytanko mam. Chciałbym spróbować zacierania, ale mam tylko 20-22 litrowy garnek. Szukam sobie jakiegoś pierwszego zestawu surowców ale nie wiem ile słodu będę w stanie zatrzeć w tym garze. Jeśli przyjąć 1:3 to 5kg słodu na 15l wody powinno być ok. Chociaż nie mam pojęcia...
    2017-10-23, 20:55
  • bastion
    Mołdawia, Kiszyniów, Varnita 20/1, Litra Brewing.
    bastion
    Wreszcie miłośnicy piwnej rewolucji doczekali się w Mołdawii pierwszego mikrusa rzemieślniczego.
    Jeśli miałby gdzieś powstać, to gdzie jak nie w Kiszyniowie, w którym znajdą się chętni na płacenie dużo wyższych cen za piwo.

Znaleźć browarek bez usługi taksiarskiej...
    2017-08-21, 11:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...