Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sorajj
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.08
    • 1

Witam

Piwkiem zajmije sie od niedawna, gotowce mam za sobą, staram sie robić lekkie o ciekawym smaku piwko na upalne lato.
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Witam, życzę samych udanych warek

PS. Mamy tu zwyczaj pisania o sobie kilku słów w profilu - jak masz chwilę czasu uzupełnij dane klikając na brodatą twarz na górze ekranu
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Włochy, Bolonia, Via San Rocco 1, Il Punto
      e-prezes
      Jak coś ma w nazwie samochód, którym jeżdżę to musiałem odwiedzić. Zmuszać się też specjalnie nie musiałem, bo w drodze do nikąd sam się znalazł.
      Jeśli dobrze pamiętam 6 kranów. Same włoskie piwa, ale dwa które próbowałem to były z Birificio Dada.
      Przyszedłem zaraz...
      2023-02-06, 22:22
    • heckler
      Sivice, Sivice 504, Pivovar Beer Daddy
      heckler
      Koło Brna w małej, cichej wiosce Sivice od czerwca działa kolejny rodzinny browarek o nazwie Beer Daddy. Jet to kolejny browar, gdzie piwo sprzedawane jest z okienka, a jego usytuowanie wprowadza w osłupienie nie jednego człowieka. Oczywiście są to Czechy, więc tam nikogo to nie dziwi . Mieści...
      2020-08-17, 14:33
    • heckler
      Praha, Libuňská 631/2, Pivovar Počerňák
      heckler
      Horní Počernice to kolejna dzielnica Pragi w której niedawno otwarty został browar z restauracją. Można powiedzieć, że w dniu naszej wizyty 01.11 był to najnowszy z pośród otwartych w ostatnim czasie praskich browarów. Dojazd tam nie jest jakoś specjalnie skomplikowany i z centrum dotrzemy...
      2019-11-23, 10:28
    • bolek1970
      Czy "gotowce", mozna/warto czyms urozmaicac ?
      bolek1970
      Czy gotowce Coopersa (90 % tego co moge dostac na miejscu), mozna z "czyms" mieszac, cos dodawac etc ?
      Sugestie ?
      Doswiadczenia ?
      Pozdrawiam z polnocy
      2006-03-25, 13:44
    • dadek
      Dania, Skagen, Kirkevej 10, Skagen Bryghus
      dadek
      Podczas pobytu w Danii mieliśmy w planie odwiedzenie najbardziej na północ wysuniętego punktu tego kraju jakim jest wąski na niecałe 3 km cypel Skagen na Jutlandii gdzie poprzez cieśninę Kattegat Bałtyk łączy się z Morzem Północnym. Celem było nie tylko osiągniecie najbardziej północnego...
      2018-09-16, 23:25
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...