Piwkiem zajmije sie od niedawna, gotowce mam za sobą, staram sie robić lekkie o ciekawym smaku piwko na upalne lato.
Witam
Collapse
X
-
Witam, życzę samych udanych warek
PS. Mamy tu zwyczaj pisania o sobie kilku słów w profilu - jak masz chwilę czasu uzupełnij dane klikając na brodatą twarz na górze ekranuŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Related Topics
Collapse
-
Jak coś ma w nazwie samochód, którym jeżdżę to musiałem odwiedzić. Zmuszać się też specjalnie nie musiałem, bo w drodze do nikąd sam się znalazł.
Jeśli dobrze pamiętam 6 kranów. Same włoskie piwa, ale dwa które próbowałem to były z Birificio Dada.
Przyszedłem zaraz...-
Channel: Włochy
2023-02-06, 22:22 -
-
Koło Brna w małej, cichej wiosce Sivice od czerwca działa kolejny rodzinny browarek o nazwie Beer Daddy. Jet to kolejny browar, gdzie piwo sprzedawane jest z okienka, a jego usytuowanie wprowadza w osłupienie nie jednego człowieka. Oczywiście są to Czechy, więc tam nikogo to nie dziwi
. Mieści...
-
Channel: Czechy
-
-
Horní Počernice to kolejna dzielnica Pragi w której niedawno otwarty został browar z restauracją. Można powiedzieć, że w dniu naszej wizyty 01.11 był to najnowszy z pośród otwartych w ostatnim czasie praskich browarów. Dojazd tam nie jest jakoś specjalnie skomplikowany i z centrum dotrzemy...
-
Channel: Czechy
-
-
Czy gotowce Coopersa (90 % tego co moge dostac na miejscu), mozna z "czyms" mieszac, cos dodawac etc ?
Sugestie ?
Doswiadczenia ?
Pozdrawiam z polnocy-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Podczas pobytu w Danii mieliśmy w planie odwiedzenie najbardziej na północ wysuniętego punktu tego kraju jakim jest wąski na niecałe 3 km cypel Skagen na Jutlandii gdzie poprzez cieśninę Kattegat Bałtyk łączy się z Morzem Północnym. Celem było nie tylko osiągniecie najbardziej północnego...
-
Channel: Dania
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment