Czołem piwni współwyznawcy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • plemie
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.07
    • 3

Czołem piwni współwyznawcy

Mieszkam w Świebodzinie(tam gdzie ten słynny posąg Jezusa) Ja piwo uwielbiać, kochać,pić.
    Piwo to moje paliwo. Do pewnego czasu po prostu piłem piwo ale teraz zaczynam zwracać uwagę na to co piję. Mam w planach podróż motocyklem po wszystkich browarach w Polsce
    oczywiście nie dam rady zrobić tego ciurkiem ale opracuję kilka tras i w nie wyruszę. Liczę
    na bogate doznania i ciekawe zdobycze
  • fidoangel
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 3494

Pozdrowienia z Wrocławia. Twoje
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Čejetice, Čejetice 13, Pivovar Čejetice
      heckler
      Čejetice, to mała wioska, a właściwie jeszcze dzielnica Strakonic. Właśnie tam, na końcu ślepej uliczki, pod nr. 13 Dawid Velek w swoim wymarzonym browarze warzy piwo już od pięciu lat. Ponieważ tego dnia byliśmy pierwszymi klientami w browarze, mieliśmy dosłownie chwilę na...
      2025-08-21, 13:08
    • Prusak
      Brokreacja, Apothecary
      Prusak
      No to doczekaliśmy się piwa z Zatora.
      Blg 18
      A: 6, 5%
      Inne popierdułki w stylu dodatków "płatki drzewa amburany" na ecie.
      Na całe szczęśćie drzewo amburany nie przeszkadza mi w odbiorze tego piwa.
      Ładny, świeży zapach czekoladowo-kawowy.
      Barwa...
      2024-11-21, 21:16
    • dadek
      Niemcy, Oberasbach-Altenberg, Zirndorfer Straße 18, 1.Altenberger Brauhaus
      dadek
      Rodzinny browarek powstały w 2015 roku w miejscowości 10 km na zachód od centrum Nürnberg. Najszybciej można tu dojechać pociągiem do stacji Zirndorf i dojść 1300 m, ewentualnie podjechać autobusem 70 lub 72.
      Odwiedziliśmy browar 29.11.2023. Żółty, 2-piętrowy budynek ze spadzistym...
      2023-12-10, 22:39
    • dadek
      Chorwacja, Solin, ul. don Frane Bulića 4, Brew My Beer
      dadek
      O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
      Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...
      2021-10-28, 02:02
    • nonFelix
      2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
      nonFelix
      Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
      2021-09-23, 19:47
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...