Mam na imię Paweł (rocznik 1991). Stan cywilny: singiel. Mieszkam ~15 kilometrów od Tyskich Browarów Książęcych. Oprócz picia i smakowania piwa lubię wino, niestety także tytoń. Pasjonuje mnie motoryzacja, której ramy czasowe to lata 1975 - 1995, ale także niektóre współczesne modele. W szczególności są to Citroeny i Fiaty. Lubię słuchać dobrej muzyki, oczywiście sprzed kilku dekad - tak samo filmy. Próbuję zachować przeszłość w teraźniejszości...
Heja, hejo.
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Romantyczny browar restauracyjny w centrum Paryża, kryjący się w jednej z wielu wąskich, urokliwych uliczek stolicy w odległości 1 km od katedry Notre-Dame.
Lokal istnieje od 1991 roku.
Jest to pub z wystrojem w stylu irlandzkim z dobrą francuską muzyką od lat 80-tych aż do teraźniejszości....-
Channel: Francja
2019-04-15, 10:47 -
-
Użgorod wraz z Mukaczewem, to chyba najciekawsze miasta Zakarpacia.
W jednym jak i drugim mieście są zamki, natomiast atutem Użgorodu jest raczej jego wielokulturowość.
Chyba nigdzie indziej na Zakarpaciu nie ma takiego miksta etnicznego.
Granica ze Słowacją prawie na skraju...-
Channel: Ukraina
-
-
-
Witajcie!
Mam na imię Paweł, mam 24 lata, mieszkam w Bydgoszczy i jak łatwo się domyślić lubię piwo. Od niedawna jestem też piwowarem domowym. Mam za sobą już dwa uwarzone piwa: Dry Stout i pszenice oba na bazie słodów.
Oprócz piwa pasjonuję się również:...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
heja.
na wstepie witam wszystkich, gdyz to moj 1 post
A teraz do rzeczy - pytanie ogolne:
Wczoraj postanowilem sobie zrobic 1 w zyciu piwko - konkretnie American IPA (z zestawu z browamatora). I teraz tak - nie wiem czy wszystko poszlo zgodnie z planem bo tak:
1. Zacieranie...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment