Smaki piwne poznałem w miłej atmosferze Omerty, gdzie przesiedliłem się z okolic Zawiercia tak zasłużonego w roku 2011. Smaki poznaję w klubie, jeszcze nie ważyłem.
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
pozdrawiam
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Parametry piwa: Ekstrakt 13%, alkohol 5,6%. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel, drożdże. Barwa bursztynowa. Zapach słodowy. Piana ambitna, lacing do końca. Smak - no właśnie. Piwo mnie zawiodło. Mowa jest na etykiecie o mocnym chmieleniu. Tego nie czuć. Piwo na początku pustawe, potem...1 Photo-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Single hop IPA z bawarskiego zasłużonego browaru. W tym roku trafiło na amerykański Krush.
Ekstr. 13,3%
Alk. 5,9%
Aromat - chmielowy. Po otwarciu cytrusy i żywice. Po przelaniu dominują słodsze owoce tropikalne i truskawki.
Piana - wyższa, trwała koronka...-
Channel: Niemcy
2025-12-22, 20:23 -
-
Wiele lat temu w Browarze Fortuna był podobno Zlot browar.biz, jednak na pewno w nim nie uczestniczyłem, więc nie było okazji do zwiedzenia tak zasłużonego browaru. Inna sprawa, że 15-20 lat temu był to jednak dużo mniejszy browar. Gdy 7 lat temu głównym piwowarem został Marcin Ostajewski...-
Channel: Wielkopolskie
-
-
-
4,8ABV / ? PCzyli smaki jesieni z Mandø. Czekoladowy ciemniaczek z arcydzięglem i jeżyną. Nie znając składu, po aromacie obstawiałem dereń. Lekkie, nieco wodniste w odbiorze. Ciekawe....
Browarek Ribe leży w kontynentalnej części Danii, ok. 50 km na północ od granicy-
Channel: Dania
-
- Loading...
- Koniec listy.

Miło Cię powitać
Comment