Witajcie,

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • witcher
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.02
    • 1

Witajcie,

Jestem początkującym browarnikiem. Mam za sobą kilka piw z gotowych zestawów Coopers, które to wyszły całkiem fajnie. Nie mniej jednak chciałbym troszkę bardziej zagłebić się w produkcję tego cudownego trunku

Related Topics

Collapse

• PiotrN
    Witajcie !
    PiotrN
    Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
    Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
    2020-01-09, 11:10
  • SyLwIaFamatAukcje
    Sprzedam linię do produkcji piwa rzemieślniczego
    SyLwIaFamatAukcje
    Oferujemy Państwu,
    linię do produkcji piwa rzemieślniczego wyprodukowaną w 2015 r. przez PPUH Rctronik (obecnie Inomero Sp. z o.o.) o wydajności około 300 litrów na dobę wraz z płytami warstwowymi PIR ściennymi i dachowymi z rozbiórki pomieszczenia o powierzchni 70m2, stanowiącego chłodzony...
    2025-06-05, 09:53
  • Serokomlak
    Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
    Serokomlak
    Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
    2025-01-19, 20:34
  • otvirak
    prośba o identyfikację kufli
    otvirak
    Witajcie!
    mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
    ...
    2024-08-05, 19:59
  • AaLeX
    Mała aktywność użytkowników naszego forum.
    AaLeX
    Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
    2024-07-29, 15:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...