BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Nowy uczeń
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....-
Channel: Czechy
-
-
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ! Postanowiłem w tym miejscu podzielić się moimi skromnymi doświadczeniami z zakresu piwowarstwa amatorskiego. Moje zainteresowanie tą dziedziną zaczęło się jakieś półtora roku temu, a konkretnie przy okazji pogawędki przy piwku ze szwagrem. Każdy...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Budka "U Szwagra"- obok budki z kebabem.
Znalazłem się tam przypadkiem, szukając sklepów opisanych już na forum, które są na Lea ale zapomniałem ich adresu.
Przedwczoraj zakupiony Ciechan Wyborny - partia ważna do 12.06 po cenie 2,90 zł.
Nie przyglądałem...-
Channel: Małopolskie
-
-
W połowie drogi do Liberca w radiu usłyszeliśmy, że w Czechach wybuchła epidemia grypy, a najgroźniejsza sytuacja jest właśnie w kraju libereckim Troszkę nas to przeraziło.
Czy udało nam się niestety zarazić czy na szczęście nie dowiemy się za parę dni. Zawracać do domu nam...-
Channel: Czechy
-
-
Był Reden w Chorzowie, potem w lecie 2014 narodził mu się "brat" w Świętochłowicach, gdzie miałem okazję uczestniczyć w warzeniu pierwszej historycznej warki
https://www.browar.biz/forum/showpos...&postcount=139
Po kilku tygodniach świętochłowickie piwa były...-
Channel: Browary polskie
2018-01-16, 20:50 -
- Loading...
- Koniec listy.