Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

hi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kris4
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.05
    • 1

hi

pozdrawiam wszystkich smakoszów dobrego piwa,ze słonecznego Morecambe
    zacząłem właśnie swoje pierwsze piwo - "milestone" oczywiście beer kit i mam nadzieję ,że wiedza z tego forum pomoże mi zrobić niesamowićie dobre piwo

kris

Related Topics

Collapse

• Javox
    Milestone, Pacific Islander
    Javox
    Hazy IPA z alko 5.0%

Piana - na długo pełna warstwa.
    Lacing - firanki i krążki.
    Gaz - pompa, lekki.
    Barwa - zamglony, jasny pomarańczowy.
    Aromat - grapefruit i białe owoce.
    Smak - słodkawe, gorzkawy grapefruit, średnia goryczka.

Dobre ...
    2024-08-10, 13:34
  • dadek
    Miłosław, Wrzesińska 24, Browar Fortuna
    dadek
    Wiele lat temu w Browarze Fortuna był podobno Zlot browar.biz, jednak na pewno w nim nie uczestniczyłem, więc nie było okazji do zwiedzenia tak zasłużonego browaru. Inna sprawa, że 15-20 lat temu był to jednak dużo mniejszy browar. Gdy 7 lat temu głównym piwowarem został Marcin Ostajewski...
    2025-12-02, 01:12
  • dadek
    Niemcy, Lübeck, Alfstraße 36, Brauberger
    dadek
    Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....
    2025-09-27, 03:28
  • leszcz007
    Rozwiń swoją pasję i zdobądź wiedzę na studiach "Technologia Piwowarstwa"
    leszcz007
    Technologia Piwowarstwa

Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
    2023-09-14, 12:39
  • e-prezes
    Browar na sprzedaż
    e-prezes
    Browar Stary Kraków
    Warzelnia 1500L + fermentory Speidel + wyposażenie
    Aktywnie dzialajacy mikrobrowar do przejecia z cala wiedzą, klientami i garnkami.
    Browar z historią piwowarstwa kraftowego dzialajacy od 2005 roku, ktory...
    2025-08-12, 20:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...