BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
"Kolego przestań wymachiwać swoją kiełbasą przed twarzą mojej żony! - czyli wspomnienia z Jezierzan.
Muszę przyznać że ten tekst mnie rozbroił i będzie mi się kojarzył ze zlotem.....
Panie kolego travel.
Kilka uwag.
Z poniższych cytatów z Pana postów na browar.biz wyłania się obraz Pana jako człowieka zamożnego, zaradnego,
bezkompromisowego, prawdziwego znawcę piwowartswa oraz niuansów przedsiębiorczości.
Pogoda dopisała i dzięki temu nasza wyprawa rowerowa doszła do skutku. Na początku eskapady błąkaliśmy się dwa dni we Włoszech w okolicach Cortina d'Ampezzo, a następnie w dniach 16-19.09 byliśmy już na Słowenii w pięknie położonym u stóp Alp Julijskich miasteczku Kobarid. Po Słoweńskich...