BrowseStudio i OmigaPlus.
Jak wywalić Enter Digital
Collapse
X
-
Tutaj jest bardzo fajnie opisane, jak usunąć ten drugi - w sposób zrozumiały nie tylko dla master hakerów.
Ten pierwszy miał znajomy i pisze, że mu pomogło odpalenie przy wyłączonym necie Malwarebytes Anti-Malware i AdwCleaner.
Aha - większość z tego syfu bierze się z instalowania darmowych programów w wersji domyślnej. Zawsze warto czytać, o co instalator pyta - zwykle (acz nie zawsze...) można odznaczyć "zainstaluj <cośtam>". Warto też regularnie odpalić w wierszu poleceń (w Windowsie XP start->uruchom, w Windowsie 7 start->ten pasek wyszukiwania na dole) msconfig (i nacisnąć enter) - następnie dać zakładkę "uruchamianie" i wyłączyć to, czego nie potrzebujemy. Komp będzie działać szybciej, a i niektóre wkurzające rzeczy, które same się zainstalowały, można w ten sposób wyłączyć.Comment
-
Zupełnie na marginesie przypomniała mi się historia sprzed lat. Czasy połączeń modemowych.
Na gadu pojawia się dymek od kolegi: Problem, łaziłem po różnych stronach i teraz po każdym restarcie kompa w prawym dolnym rogu pokazują się cycki. Nie wiesz jak to na amen usunąć?
Amen był bardzo istotny w tej opowieści bo kolega był redaktorem w diecezjalnej rozgłośni radiowejComment
Related Topics
Collapse
-
Hazy IPA.
Alko 6.0%
Piana - sporo.
Gaz - średni.
Lacing - trochę było.
Barwa - zamglony, jasny żółto-pomarańczowy.
Aromat - zioła, cytrusy, ananas,, mango, pomarańcze.
Smak - pomarańczowe, cytrusy, słodka egzotyka, mango, ananas, nuta ziołowa...-
Channel: Anglia
2021-12-27, 16:46 -
-
Pierwowzór piwa znajdziemy w Nowej Zelandii (Wellington).
Dla wysp produkcja usytuowana jest na południu Anglii w Yattendon około 15 kilometrów na zachód od Reading.
Fajna IPA z alko 5,7% i IBU 57.
Piana - więcej na początku potem cienka niepełna warstewka...-
Channel: Anglia
2018-10-20, 00:31 -
-
Musiałęm wgrać łatki do oprogramowania serwisu.
Gdyby standardowe funkcje forum nie działały proszę przed zgłoszeniem błędu usunąć pliki tymczasowe z pamięci swojej przeglądarki i spróbować ponownie.-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
2024-04-06, 23:23 -
-
Szperając w archiwum browar.bizowym zauważyłem, że problematyka browaru w Głuchołazach nie posiada odrębnego wątku (i w ogóle nie jest zbyt bogato reprezentowana). Postanowiłem to uzupełnić, dodając na początek nowego wątku kilka informacji (by temat nie był gołosłowny). W trakcie...
-
Channel: Historia
-
-
Jakim rodzajem farby nanoszone są nadruki na szkle do piwa? Jakim środkiem usunąć taki nadruk bo nawet nitro tego cholerstwa nie rusza.
Szklanki craft master one znakomicie prezentuję się na zdjęciach produktowych ale potrzebuję ich bez napisów. Mam ich kilka z festiwali więc...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment