Skup butelek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bodzio600
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.04
    • 1

Skup butelek

Witam. Mieszkam w małej miejscowsci kolo Łodzi i interesuje mnie jakis skup butelek. Trudno powiedziec ile mam butelek, ale mysle ze kolo 50 moze byc moze troszke wiecej. Sa to butelki wiekszych koncernow typu Lech,Kasztelan,Okocim itp, oczywiscie zwrotne. W sklepie sie czepiaja ze to nie u nich kupione, nie mam paragonu i nie chca przyjac. Nie moge tez sie dowiedziec gdzie istnieje taki skup. Jezeli ktos by chcial je to moge odspedzac za maly grosz byle sie pozbyc tego. Jestem otwarty na rozne propozycje. Moge na przyklad oddac te butelki za pare piwek domowej produkcji. Jezeli macie jakies pomysly to prosze o komenatrz.
    Z gory dzieki

Related Topics

Collapse

• Cooper
    Poszukuję współczesnych polskich butelek z tłoczonymi napisami (reliefem)po 1990 roku
    Cooper
    Jak w tytule. Tylko browarowe i tylko polskich marek tzn bez produkowanych u nas na licencji.
    Mam już chyba dobrą kolekcję 32 sztuki ale nadal w poszukiwanych są np Dog In The Fogg , jakieś 2 czy 3 Perły/Zwierzyńce czy Czas na EB z lat 90ych. Pewnie jeszcze jakieś inne o których już...
    2025-07-14, 00:27
  • dadek
    Chorwacja, Split, Dinka Šimunovića 14a, Pivovara Tap B
    dadek
    Większość turystów odwiedzających Split nie wysuwa nosa poza piękne historyczne stare miasto. A przecież to prawie 200 tysięczne miasto, miejscowi tu normalnie żyją i od niezbyt dawna mają możliwość napić się piwa. Oczywiście chodzi o minibrowary bo wszeobecne w marketach koncernówki...
    2021-09-18, 02:49
  • heckler
    Klobouky u Brna, Nádražní 830/85, Minipivovar Myjavka
    heckler
    Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
    2025-06-27, 12:57
  • heckler
    Velké Bílovice, Polní 1480, Minipivovar Rychtik
    heckler
    Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
    Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
    2025-06-26, 10:25
  • bastion
    Austria, Schrunz, Bahnhofstrasse 10, Biersederei.
    bastion
    Schruns to miasteczko malowniczo położone w cieniu ostrych grani okolicznych szczytów. Zimą jest to raj dla narciarzy, gdzie na stokach korzystając z bogatej infrastruktury, mogą uskuteczniać swoje szusy. Samo miasto jest raczej senne, jakieś stragany z miejscowymi specjałami oraz solidnie...
    2025-06-22, 21:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...