Do Warszawy jej nie puszczę, za dużo bomb macie, (...)
ale metrem jeździć nie będziemy, puszczaj
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
dużo gadania i zero efektu. chyba dam sobie spokój...
Czemu chcesz dać sobie spokój
jest chętna
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_Audi
E-prezes ja się na to piszę ,chociażby po to żeby sprawdzić czy Audi faktycznie jest tak chętny ...przynajmniej dowiem się ile jestem warta
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
śmiem twierdzić, że są w stanie robić rzeczy szalone...
Mało wiesz Cyborg, bo tak naprawdę jesteśmy zdolni do "MEGA" szaleństw..to pikuś do tego co my wyrabiamy.... Ps.Poza tym z dobrze poinformowanych mi żródeł i tak odpadłam w przedbiegach...Kolega e-prezes już kogoś znalazł "na noc" z poza forum
Firma Carlsberg Polska poszukuje energicznych, przedsiębiorczych osób, które uwielbiają piwo i znają się na nim
a jednocześnie wiedzą co to e-commerce i często kupują coś przez internet.
Piana - sporo na początku potem cienka warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - zamglony żółty.
Gaz - średni.
Aromat - zioła i egzotyka.
Smak - bardziej wytrawna egzotyka z cytrusami.
Goryczka - wyraźna ale nie za dużo....
Szukamy na lato jakiegoś fajnego miejsca nad jeziorem. Najlepiej w domku letniskowym. Musi być możliwe wędkowanie, pływanie no i możliwość zabrania psa ze sobą.
Tym razem chcemy zobaczyć jakieś inne strony polski, wiec szukamy czegoś w województwie: dolnośląskim, wielkopolskim,...
Comment