BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Poszukuję programu graficznego
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Jak w tytule. Tylko browarowe i tylko polskich marek tzn bez produkowanych u nas na licencji.
Mam już chyba dobrą kolekcję 32 sztuki ale nadal w poszukiwanych są np Dog In The Fogg , jakieś 2 czy 3 Perły/Zwierzyńce czy Czas na EB z lat 90ych. Pewnie jeszcze jakieś inne o których już...-
-
-
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Witam. Poszukuję podstawek Abyss ABYSS 001,002,003. Brewera BREWR 002. Gryfus GRYFS 001. Ninkasi NKASI 002. Pivovsky PIVOV 006. Piwoteka PIWTE 002 "mini". Trzech Kumpli TRZKU 002 i 008 oraz Jabłonowo JABBL 007. Kupię lub wymienię na inne podstawki. Proszę o PW i z góry dziękuję
-
2020-02-19, 18:40 -
-
Jak w temacie. Zbieram starsze breloki polskich browarów (i sportowe ) Gdyby ktoś miał coś ciekawego proszę pisać.-
2021-02-14, 17:21 -
- Loading...
- Koniec listy.