BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Nokia 6510
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Inwestorem jest ukraińska grupa gastronomiczna Kumpel, reprezentowana przez pana Marka Zarkhina. Poza browarem we Lwowie posiada ona sieć pizzerii na całek Ukrainie (jedna będzie sąsiadować z browarem w Warszawie) oraz posiada (lub posiadała) kila restauracji w Warszawie.
Pierwotnie...-
Channel: Warszawa
-
-
W dniach 16-21.12.2019 z wesołą ekipą eksplorowaliśmy nowe i przypominaliśmy sobie już kiedyś odwiedzone browary Prahy, a także dobrze znane multikrany. Gdy przyjeżdżaliśmy liczba browarów w granicach miasta Prahy wynosiła 51 (!) jednak w trakcie naszego pobytu przybył kolejny
. Co zrozumiałe,...
-
Channel: Czechy
-
-
Może ktoś wypatrzy coś dla siebie. Tych skrajnych mam sporo, środkowe po kilkanaście sztuk. W Gdyni mogę dowieźć, może ktoś weźmie więcej i też porozdaje dalej, to byłaby najlepsza opcja. Jeśli chodzi o koszty,to tylko koszt znaczka, koperty załatwię. Nie mogę sponsorować wysyłki,...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Kurcze, Czesi to maja fajnie!! Kolejna wioska gdzie nie ma nawet 500 mieszkańców, ale browar jest. A, wiadomo, że w takich wiejskich browarkach jest najwięcej klimatu.
Tym razem również się nie zawiedliśmy. Do miejscowości Brňany, bo o niej mowa z Litomeric dotarliśmy autobusem linii...-
Channel: Czechy
2018-06-14, 13:21 -
-
Witam.
Mam na sprzedaż Witryne chłodniczą (410l) po małych przeróbkach.
Witryna chłodzi oraz podgrzewa( kablem grzewczym 100W),wmonowany nowy sterownik- elitech stc-1000 kontroluje zadaną temperature fermentacji,do witryny można zapakować dwa wiaderka fermentacyjne,lub 80 butelek...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2018-05-13, 06:14 -
- Loading...
- Koniec listy.