Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur
SPRZEDAM!!!!
Collapse
X
-
No coś Ty? Do słoika ...ten tego...spluwałeś? Dla potomnych chyba....Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcTak silną, że mało co słoika nie zeżarła.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Przez chwilę miałem do oddania zapalenie ucha, ale gdzieś przepadło. Teraz za to oddam (ewentualnie w drodze przetargu
) ból w okolicach ósemki (w okolicach szczęki
) nie dotyczący jednak jej samej.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Bardzo Ci współczuję...jeśli jest akurat w stadium wzrostu , to już zupełnie strasznePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Przez chwilę miałem do oddania zapalenie ucha, ale gdzieś przepadło. Teraz za to oddam (ewentualnie w drodze przetargu
) ból w okolicach ósemki (w okolicach szczęki
) nie dotyczący jednak jej samej.
...wyrosły mi do tej pory dwie i za każdym razem można było oszaleć z bólu
.
Comment
-
Nie wiem czy w moim wieku jeszcze mogą być w stadium wzrostu, ale czuję tak, jak wtedy, kiedy miałem co do tego pewność. Może to jakieś wampirze ósemki?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelBardzo Ci współczuję...jeśli jest akurat w stadium wzrostu , to już zupełnie straszne
...wyrosły mi do tej pory dwie i za każdym razem można było oszaleć z bólu
.
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-03-24, 21:09.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
W Twoim wieku?A w moim to co?prawie taki samPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Nie wiem czy w moim wieku jeszcze mogą być w stadium wzrostu, ale czuję tak, jak wtedy, kiedy miałem co do tego pewność. Może to jakieś wampirze ósemki?
, a poprzednia wyrosła mi około dwóch lat temu . Na pewno mogą być w stadium wzrostu, mnie jeszcze też dwie czekają- jak w ogóle zechcą wyrosnąć. A czy wampirze- kto wie?
Comment
-
No mnie właśnie jakieś dwa lata temu przestały wyrastać - miałem nadzieję, że to już koniec. Błagam - nie kracz, że to jeszczePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelW Twoim wieku?A w moim to co?prawie taki sam
, a poprzednia wyrosła mi około dwóch lat temu . Na pewno mogą być w stadium wzrostu, mnie jeszcze też dwie czekają- jak w ogóle zechcą wyrosnąć. A czy wampirze- kto wie?
- nie uważam żebym zmądrzał przez te dwa lata
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Adam16....Boli co prawda, ale nie tak jak tradycyjne "bolenie zęba"(doświadczyłam w zeszły weekend i wiem kiedy człowiek jest szczęśliwy-jak ząb przestaje nap***...dawać się we znaki).
A ósemki mam juz wszystkie...Tylko rozumu od tego jakoś wiecej nie zauważyłam:PMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
No własnie - coś przereklamowane te ósemki sąPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire...A ósemki mam juz wszystkie...Tylko rozumu od tego jakoś wiecej nie zauważyłam:P
Znam takich co kazali sobie zdrowe - ale uporczywie wolno rosnące te ząbki - usunąć. Jakoś nie znajduję w sobie tyle odwagi
No i lubię być kompletny
Trzeba będzie pocierpieć
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-03-24, 21:49.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
No to ja sprzedam
Mam na zbyciu zatkany nos. Nie określę która dziurka, bo zmienia sie to co kilka godzin, ale zawsze tylko jedna, za to na beton
Do tego w promocji dorzucam gratis drapanie w gardle
Comment