Do szpiegów polecam SpyBot'a - Search & Destroy.
Prośba do znawców ustrojstwa zwanego komputerem.
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu. -
No doszła ta Panda do pewnego momentu i stanęła i stoi 12480 Przeskanowane pliki C:\ntldr
Chyba trzeba jednak będzie zabulić za jakiś program antywirusowy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Jeżeli masz mało pamięci może pomóc skanowanie po jednym/jednej partycji dysku.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No doszła ta Panda do pewnego momentu i stanęła i stoi 12480 Przeskanowane pliki C:\ntldr
Chyba trzeba jednak będzie zabulić za jakiś program antywirusowy.
Na szpiegi również polecam Spybota.
Na razie nic nie kupuj - damy radę wspólnymi forumowymi siłami.Ostatnia zmiana dokonana przez mark33; 2007-02-06, 19:04.Comment
-
Ponoć padły serwery DNS TPSA. Po zmianie na inne wszystko ok. Ale dlaczego mimo wszystko działał Browar.biz? SzokPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWłaśnie jestem świadkiem przedziwnego zdarzenia.
Działa GG, Tlen. Żadne strony nie działają oprócz Browar.biz
Efekt jak w czasie braku dostępu do sieci. Pierwszy raz widze takie jaja 
MM961
4:-)Comment
-
Na pewno masz wszystko skeszowane na twardym...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson(...) Ale dlaczego mimo wszystko działał Browar.biz? Szok
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
najnowsze systemy Microsoftu keszują zawartość często odwiedzanych stron już na 24 godziny naprzód w przyszłość, aby w trakcie jakiejś awarii sieci zawsze mieć dostęp do najnowszych np. postów na forum BrowarBizu
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Korzystam z przeglądarki FF. Specjalnie ją restartowałem usuwając jednocześnie co tylko się dało. Poza tym nowych postów nie miałem skeszowanych
. Ponadto udało mi się zamieszczać posty na forum w czasie, gdy inne strony nie wchodziły. Cuda, jak pisze Gwiazda.
MM961
-
jeśli korzystałeś przez jakiś czas tylko z BrowarBizu zanim padły serwery DNS Tepsy to informacje o "umiejscowieniu" serwera browarbizu miałeś "skeszowaną" w swoim systemie stąd mniemam była możność odwiedzania Browaru a innych stron nie (i tym bardziej GG) podczas wymienionej awarii.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Też miałem podobny przypadek tydzień temu. Siadł dostęp do WWW, a GG działało. Po resecie kompa GG też przestało. Nadal nie wiem co to było, tym bardziej, że po raz pierwszy miałem taką awarię, że po próbie połączenia się z jakąś stroną wyświetlał się w oknie przeglądarki komunikat o konieczności skontaktowania się z moim providerem (podana była nazwa i nr. telefonu, który notabene znam
).
Comment
-
Pewnie macie rację - ja się na tym nie znam. Ale to było bardzo fajne zjawiskoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjeśli korzystałeś przez jakiś czas tylko z BrowarBizu zanim padły serwery DNS Tepsy to informacje o "umiejscowieniu" serwera browarbizu miałeś "skeszowaną" w swoim systemie stąd mniemam była możność odwiedzania Browaru a innych stron nie (i tym bardziej GG) podczas wymienionej awarii.
Działający Browar.biz, tlen, gg - wszystko, co potrzebne do pracy
MM961
-
W dzisiejszej Rzeczpospolitej jest wyjaśnienie ostatnich problemów. W skrócie: największy atak hackerski od 5 lat na serwery DNS kierujące ruchem w internecie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Zainstalowałem Webroot Spy Sweeper i Avasta. Wywaliłem Safe'n'Sec i Windows Defendera, i komp się odblokował. Już zapomiałem, że może tak szybko działać.Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2007-03-24, 17:33.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment