BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Na Moravě w 2019 już co wieś to browar. Winiarski kraj przechodzi na piwo, co akurat mnie jako nie gustującego w winach, może tylko cieszyć. Trzeba od razu oddać Dubňanom - choć malutkie to jednak jest to miasto, do którego łatwo dostać się w ciągu 8 minut autobusem z Hodonína....
W najbliższym czasie zamierzam złożyć wniosek o kredyt mieszkaniowy. Mam jednak nielada problem, bo nic a nic się na bankowości nie znam i nie wiem jaką walutę wybrać. Najniżej oprocentowany jest kredyt w dolarach, ale niektórzy podejrzewają, że rząd będzie dążył do osłabienia złotego...
Być może ktoś z Was jest analitykiem kredytowym w jakimś banku. Za ponad rok będę się przymierzał do kupna mieszkania (chciałem już w 2012, ale dostałem kolejną terminówkę ). Nigdy nie miałem żadnego kredytu i wiem, że nie jest to dobre przed wzięciem hipotecznego. Stąd mam pytanie...
sklep monopolowy położony zaraz przez przystankiem tramwajowym Piotrkowska / Radwańska w kierunku pl. Niepodległości; łatwo go rozpoznać bo nad sklepem znajduje się balkon z żarówiastą reklamą Fiolet Kredyty lokalizacja sklepu