"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Wiedziałem
Wiem, że dla dźwiękowych masturba... eee koneserów mają jakieś "wady" i "zniekształcenia", ale ja na szczęście nic o nich nie wiem i wiedzieć nie chcę, bo nie po drodze mi z wydawaniem fortuny na urządzenia dźwiękowe w zwykłym pokoju dziennym. Dla mnie grają czysto i do tego z dobrym przytupem basowym. Niewątpliwym ich plusem jest to, że mam je za cenę renowacji membran - 160zł
No jest fajnie! Jedyny mankament, że tam gdzie tej jakości potrzeba to blu-ray'e niestety podbijają koszta. DVD zeszło już do groszy jako dodatki do gazet czy jakieś reedycje klasyków a płyty w HD nadal trzymają cenę.
To tak jakby jeździć polonezen Caro i mówić, że jest super wygodny. Takie zagraja o klasę lepiej i nie trzeba się znać, bo to odrazu słychać, że dźwięk nie dochodzi zza ściany.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Można by znaleźć tańsze, nie siedzę już w tym. Ale fakt, te trzymają cenę. Swoje kupowałem gdzies z 13 lat temu i miały podobną cenę.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
Wracając do telewizorów to szukam czegos taniego i dobrego(wiem,że tego nie da się połączyć) dla dzieciaków.Może jakaś porada?
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Wracając do telewizorów to szukam czegos taniego i dobrego(wiem,że tego nie da się połączyć) dla dzieciaków.Może jakaś porada?
Określ cenowe mini-maxy.
Ja należę do fanów Samsunga - jak pisałem powyżej - już ponad 3 lata użytkuję dość intensywnie i zero problemów.
Dzieciom bym coś takiego rozważył np: http://allegro.pl/22-tv-led-fullhd-t...936468184.html
Myślę,że max 1000 a co do wielkości to 22" trochę małe zważywszy,że jest konsola do podłączenia.Myslałem raczej w okolicach 26" ale z tego co sie orientowałem to cenowo bardziej opłacają się 32" niż 26.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Kupiłem ostatnio jako drugi "szajsunga" serii 4000 LED 32" za 1500 w Avansie i lata całkiem ok. 4 HDMI, 1 USB, chodzi u mnie na ence, do gier też się nada. POLECAM
Seminarium technologiczne na temat chmielu z USA. Nagrano 26 maja 2023 r
JOHN MALLETT jest autorem książki „Słód: Praktyczny przewodnik od pola do warzelni”. Spędził prawie 25 lat jako główny piwowar, nadzorując całą produkcję piwa w wielokrotnie nagradzanym Bell's Brewery,...
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
Nowość z Pilzna - "trendy" piwo, mniej gorzkie od Prazdroja, lekki smak z tonami owoców.
A żeby te tony uwypuklić w składzie znalazły się "aromaty naturalne" w składzie.
Lokal położony w pawilonie osiedlowym na wysokości mniej więcej stacji metra Wilanowska, wystrój jak na obecne trendy dość bezpretensjonalny. 6 do 10 (chyba) nalewaków, oferta rotacyjna kraftowa, wczoraj m.in. lager,i żytnia ipa z browaru Zaścianki, był jakiś stout, dziesiątka i jakieś...
Comment