kupię duży parasol ogrodowy Lecha, Żywca, Tyskiego lub Warki
Collapse
X
-
-
Te parasole, jeśli ktoś zaoferuje je na sprzedaż (szczególnie w większej ilości), będą zapewne kradzione. Właściciel ogródka piwnego, nie staje się właścicielem wyposażenia przekazywanego na jego urządzenie przez browary. Parasole, ławki, nalewaki pozostają w dyspozycji browarów i tylko one mogą je ewentualnie sprzedawać. A nie sprzedadzą tego wszystkiego w nie wiadomo jakim celu. Tak więc oferowane parasole muszą być podejrzanego pochodzenia.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
[quote=gladiator;905008]Oj chyba w Polsce jest trochę inaczej niż w HiszpaniiTe parasole, jeśli ktoś zaoferuje je na sprzedaż (szczególnie w większej ilości), będą zapewne kradzione.
Nie koniecznie. Nalewaki z chlodniami tak sa odbierane, ale wiekszosc wyposazenia ( zalezy jakiego ) to idzie na straty, parasole szybko sie psuja, jesli dzieñ w dzieñ sa otwierane i zamykane. Stoly, krzesla, sam pare lat temu wyrzucilem( z plastiku) kiedy zamykalem bar. Jesli sie ma gdzies znajomego w hurtowni z piwem to moze zalatwic gratis. Ja osobiscie za parasol z reklama nie dal bym ani grosza, a tym bardziej mial to przed domem czy w ogrodku, jak placic to tylko bez reklamy. To jest tylko moja prywatna opinia, kazdy oczywiscie robi wedlug swojego uznania
Mniej książków więcej piwaComment
-
-
Hiszpański przedsiębiorca w swojej wspaniałomyślności z miejsca aplikuje konsumentowi 5-10% piwa gratis w każdej beczce. No, no
To taki wasz hiszpański urban legend ?Comment
-
Comment
-
http://browar.biz/forum/showthread.p...highlight=kega tu było o pojemności kega 30lMniej książków więcej piwaComment
-
Buhaha!
Nie, absolutnie nie uczyłem, nie uczę i nie będę uczył polskiego. Po prostu mam nawyk poprawnego pisania. Zresztą, ostatnimi czasy tutaj jest spokojnie, kiedyś forumowe Towarzystwo Czcicieli Języka Polskiego (TCJP) siało prawdziwy terror
.
Jeżeli chcesz pisać lepiej po polsku, polecam zakupienie podręczników do ortografii z podstawówki - poza tym z pewnością jeżeli będziesz się często posługiwał polskim, to Twoja ortografia się poprawi. Nie przejmuj się tym na razie za bardzo - można Ciebie spokojnie zrozumieć, a to jest najważniejsze.Ostatnia zmiana dokonana przez zgroza; 2010-06-25, 22:24.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.Comment