chcechodzic.pl - 1% podatku za 2010

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

chcechodzic.pl - 1% podatku za 2010

Jeśli jeszcze nie wybraliście osoby/instytucji, której przekażecie jeden procent swojego podatku to polecam Kasię Goncerz, która uległa wypadkowi w wyniku zejścia lawiny.

W linku więcej informacji: http://chcechodzic.pl/kasia/#/moja_historia

Related Topics

Collapse

• Pendragon
    Lista koncertów w pierwszym półroczu 2010
    Pendragon
    Pomyślałem sobie, że założę taki zbiorczy temat z wykazem koncertów jakie szykują się nam w najbliższym czasie. Nie będę silić się na oryginalność i po prostu skopiuje tu taką listę ze strony przeze mnie robionej, ( spam: ) na którą przy okazji zapraszam.

ARCHIVE
    :. 19.01.2010 - Poznań,...
    2009-12-18, 15:09
  • ART
    Czechy - stawki podatku VAT na piwo
    ART
    Jesteśmy w wyszynku Twinberga. Piwa zaje*. Jedzenie też. Kilka piwek zamówionych i coś do jedzenia w międzyczasie. Na zakończenie dostajemy paragon jak w załączniku. Ostatnia pozycja tu butelka na wynos. Reszta piw była lana (lub taka była sugestia na tablicy )

No... Straszny...
    2023-08-25, 07:46
  • kaczka116
    Pinta, a'la Grodziskie 2010-2020
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-09-12, 22:00
  • ART
    Plebiscyt Browar.biz na Piwo Roku 2010!
    ART
    Ruszamy wreszcie z Browar.bizowym Plebiscytem na Piwo roku 2010!

Pewne kwestie związane z naszym Plebiscytem pozwoliłem sobie rozwinąć w dodatkowych punktach.

Plebiscyt obejmuje wszystkie uwarzone w Polsce piwa dostępne [1] na rynku w roku 2010 (z wyjątkiem piw warzonych...
    2011-02-01, 18:58
  • darekd
    Hoppebräu, Helles
    darekd
    Nowoczesny browar z Waakirchen z Górnej Bawarii. Jego historia sięga 2010, kiedy Markus Hoppe wraz żoną uwarzyli swoje pierwsze piwo w garażu.
    Dwa lata później Markus wyjechał na dwa lata na Mauritius, gdzie był piwowarem w browarze Flying Dodo. Po powrocie kontynuował działalność,...
    2025-07-11, 22:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...