Jaki smartfon
Collapse
X
-
-
Brat ma telefon z Windows Mobile, HTC Mozart ale nie przyjrzałem się obsłudze plików Office'a bo szczerze mówiąc używam tego sporadycznie. Mimo wszystko w Android Markecie jest dostępnych kilka programów które obsługują w pełni owe pliki. Sam Samsung dorzuca do swoich telefonów aplikację do obsługi plików MS Office, która w markecie kosztuje 35 złotych.Comment
-
Ciekawa informacja o tym tetheringu, nie wiedziałem. Być może i tak skończy się kupnem oddzielnego modemu na działkę, bo słabo tam z zasięgiem i trzeba będzie wypróbować wszystkie sieci. Myślicie że instalacja jakiejś gadżeciarskiejantenki na dachu lub drzewie by coś pomogła? Działka jest w zasadzie w środku lasu.
Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2012-01-10, 01:12.Comment
-
Jeżeli masz router w pokoju sąsiadującym z działką to myślę że wystarczyło by dokupić jakąś lepszą antenkę i wkręcić w miejsce starej. Bo z tego co wywnioskowałem to zasięg tam jest, tylko bardzo słaby, lub niekiedy zerowy.Comment
-
Ja do tego lata byłem zatwardziałym użytkownikiem koncernu z Finlandii
Jednak symbian zaczął mnie coraz bardziej drzaźnić i skusiłem się przy ostatniej wymianie na Galaxy SII - to jest telewizor a nie telefon - trzeba sobie to otwarcie powiedzieć i miałem na początku poważne wątpliwości. Ale da radę przywyknąć a użyteczność i sprawność tego urządzenia jest dla mnie rekompensatą za nieco obciachowy rozmach dizajnerski
Teraz właśnie mam awarię netu w pracy więc jestem zalogowany via USB i śmiga cacy. Nie wiem jak z limitami bo ja mam parę gigów (to służbowy teflon) a i tak przez większość dnia jestem w zasięgu wi-fi.
Aha, ten model ma też możliwość udostępniania netu via wi-fi właśnie. Ale nie korzystałem bo mi się nie chciałoComment
-
Ten układ w telefonem jako routerem wifi to fajna funkcja. Padł mi kiedyś net w pracy i dzięki SII poprowadziłem całkiem normalne zajęcia z wykorzystaniem netu. Łączy się w mgnieniu oka, szybkośś wystarczająca. Jak dla mnie bomba.
Powalają mnie w tym telefonie funkcje głosowe. Napisanie prostego sms'a bez używania klawiatury, czy wyszukanie kontaktu głosem, to może jeszcze nie narzędzia idealne, ale mnie zaskakują funkcjonalnością.PoszukujęComment
-
Z popularności wątku o dzienniku piwnym w telefonie wnioskuję, że są na forum gadżeciarze, przepraszam, użytkownicy smartfonów.Właśnie planuję sobie takie cuś sprawić i mam pytanie o wrażenia z pierwszej ręki. Co byście polecali, a co odradzali?
Potrzebuję głównie obsługi plików typu docx, xlsx, pdf, jpg i jakiegoś sensownego programu pocztowego. Plusem będzie dobry GPS (bezpłatny lub tani) i możliwość wyłączenia automatycznego kontaktowania się Internetem, żeby nie zbankrutować za granicą. Koniecznie zwykła klawiatura, dotykowa ewentualnie jako dodatek. Własności multimedialne nieistotne, to ma być telefon dla bizmesmema.Latem używałbym go na działce jako łącza internetowego przy lapku.
Ah, ile megusów miesięcznie brać w abonamencie?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Sie pan Faktura tutaj wywyższa i się mu zachciałoIdź sobie fakturę wystaw
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Tak z ciekawości, po co to wszystko?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
-
Aha, czyli po nicMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment