Kocurze drogi, jeden juz to ze mnie zerznal - na razie wybaczylem, nie wiem jak dlugo bede jeszcze sklonny wybaczac ten sam plagiat... spojrz parenascie postow wyzej!
Renegat chociaz zmienil pare slow a Ty wziales wszystko zywcem ze mnie - ladnie to tak?
Ups. Przepraszam bardzo. Nie miałem zamiaru popełniać plagiatu..
Po prostu nie było mnie na forum 2 miesiące i kiedy wszedłem,
okazało się, że mam 1149 tematów do przeczytania. Przynam sie,
nie wszystkie przejrzałem.
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
Browar Stary Kraków
Warzelnia 1500L + fermentory Speidel + wyposażenie
Aktywnie dzialajacy mikrobrowar do przejecia z cala wiedzą, klientami i garnkami.
Browar z historią piwowarstwa kraftowego dzialajacy od 2005 roku, ktory...
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
Comment