BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
The aftersip :)
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Poszukuję jakichś stron w necie poświęconych w całości słowackiemu piwu. Kiedyś widziałem coś takiego z adresem, który kojarzy mi się z pivo. sk, ale wklepuję i nie znajduję niczego takiego. Pamiętam, że była to bardzo solidna, rzetelna witryna. Ktoś? Coś?
-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Podczas warzenia nowego wytworu piwopodobnego i po spożyciu kilku butelek poprzednich wytworów, naszła mnie taka otóż refleksja, iż przysłowie " Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści" na tym forum nabiera nowego znaczenia.....
A tak przy okazji jedno z moich przysłów...-
Channel: Przy piwie
2006-11-26, 18:40 -
-
Porządkując dziś papierki znalazłem informację o polskim browarnictwie w 1994 roku. 10 lat temu w Polsce było czynnych 102 browary!!! Po dziesięciu latach w/g listy na browar.biz czynnych jest 69. Biorąc pod uwagę Piasta oraz Zakrzów to chyba można już śmiało stwierdzić, że dee facto...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Zacierajac IRA uzylem wydawaloby sie fajnego termometru z alarmem z IKEA (na Allegro ok. 20 zl z przesylka). Zaciealem, zacieralem... wedlug przepisu w tem ok. 68-69 stopni, minela godzina, druga. W koncu proba jodowa byle negatywna - brzeczka o ladnym rubinkowym kolorze. Mysle sobie dlugo bylo ale...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Wczoraj wykorzystalem urlop do uwarzenia IRA wg recptury z BA. Uzlem po raz pierwszy do tego wora zaciernego, ktory mial mi ulatwic zycie. NIESTETY UTRUDNIL:
1. przypalil sie (spalil) w dwoch miescach
2. filtracja przebieglala 2 razy dluzej niz normalnie
3. worek uzyty pozniej...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.