Od piwa z kniei Bearnarda
Zostaje! - Laty wypowiedź harda
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Od Ogni Szczęścia Niemcy do kiwnięcia
Od Szczęścia Ogni Hiszpania do orni (może profetyczny)
Od zbyt wielu Szczęścia ingO nie pomógłby nawet Figo (retrospekcyjny)
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Od Ogni Szczęścia masz siłę w pięściach.
Od Ogni Szczęścia Homo erectus wynalazł pięściak.
Od nadmiaru Szczęścia Ogni możesz paść ofiarą zbrodni.
Od Szczęścia Ogni kobiety są piękne, a mężczyźni dorodni.
Comment