BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
O piwie y iego używaniu
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Hej.
Gozdawa US West Coast Ale (wersja bezglutenowa),
ze zmniejszoną ilością wody i glukozy w stosunku do przepisu
(jest 19l warki na 11 stopniach plato).
Temp: 20 stopni C.
Drożdże z zestawu - US-WC. Uwodnione.
Czy to prawda, że wolno...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Chcalbym sie dowiedziec jak obliczyc zawartosc procentowa alkoholu w piwie. Wiem ze odejmuje sie od blg poczatkowego blg koncowe i mnozy przez jakas liczbe,tylko jaka??
A druga rzecz, jakie powinno byc blg poczatkowe(chyba okolo 11) a jakie koncowe przy gotowcu.
Dzieki...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Pytanie do admina mam
Czy system automatycznie wylogowuje użytkownika po pewnym okresie bezczynności po zalogowaniu. Stwierdzam, że po zalogowaniu i nie używaniu strony przez około 15-20 minut nie mogę dodać nic na forum. Wygląda na to, że jestem zalogowany, piszę post, chcę go wysłać...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
styl: saison
alk. 3,8%
Andy Smith zapatrzony jest w Evina O'Riordaina z Kernela do tego stopnia, że oferta Partizana bardzo przypomina tę drugą. Fakt, jest dużo skromniejsza - Smith mnoży chmielowe wariacje nt. IPA i APA bardziej powściągliwie, ale w stylu saison wyraźnie...-
Channel: Anglia
-
-
Witajcie
w związku z faktem, że mój pierwszy osobisty chmielnik aż prosi sie aby coś z nim zrobić, planuje na weekend warzenie ze świeżych zielonych szyszek - na wzór PLONa zielonego.
Będzie to mała warka 12litrów, celuje w 12 blg - całość na słodzie pale...-
Channel: Twoje warzenie
-
- Loading...
- Koniec listy.