znalezione w mieście

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Lacriferno
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    Stałam dziś sobie 15 minut przed swiatlami, bo studenci zrobili przemarsz do rynku
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
    Jak nas poinformował kierowca - dopiero się zaczęło i oznacza to jakieś pół godziny postoju
    To i tak nic w porównaniu z akcjami organizowanymi przed laty przez miłościwie nam panującego obecnie Wicepremiera i Ministra Rolnictwa . Autobusem z Janowa do Tarnobrzega (70km.) jechałem 6 godzin.

Leave a comment:

• Maggyk
    replied
    Przypomniała mi się akcja, jak w Opolu odbyło sie święto z okazji pozostawienia nam województwa. Jechałam ja sobie na drugą stronę miasta autobusem, a w połowie drogi się okazało, że jakiś marsz dziękczynny się odbywa i to akurat tak, że przecina dorgę autobusu. Jak nas poinformował kierowca - dopiero się zaczęło i oznacza to jakieś pół godziny postoju w okropnym ukropie. Musiałam drałować na piechotę. Jeszcze kurka jakiś harcerz chciał mnie później oznakować nalepką na pierś, że niby się cieszę z tego faktu. Mało mu łapki nie oderwałam, tak się cieszyłam

Leave a comment:

• Marusia
    replied
    Idiotyzm w mieście

Stałam dziś sobie 15 minut przed swiatlami, bo studenci zrobili przemarsz do rynku, pod kontrola policji. Wszystko fajnie, ale dlaczego chociaż co 5 minut nie dali autom na swiatłach przejechać?? Człowiek ma gadżety do popakowania, piwa konkursowe do obklejenia, a tu.... k.....

Leave a comment:

• Aldach
    replied
    Balkon
    Attached Files

Leave a comment:

• biermann
    replied
    Si ta abstynencja Tobie nie służy przeca do Puszczykowa kilometrów nie przybywa tylko do Mosiny

Leave a comment:

• siwybr
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
    Ta sama droga Poznań - Puszczykowo, bez żadnych objazdów, zmyłek i innych takich
    To skąd dodatkowe kilometry , dlaczego Mosina oddala się w czasie jazdy w jej stronę
    Mój drogi przyjacielu to proste ,gdy wracasz do domu i uzmysłowisz sobie co cię tam może czekać.... ( np. teściowa ) to nawet samochód jest wtedy po twojej stronie i dyskretnie chce tobie pomóc dodając te parę dodatkowych kilometrów

Leave a comment:

• biermann
    replied
    Dalej i dalej...

Ta sama droga Poznań - Puszczykowo, bez żadnych objazdów, zmyłek i innych takich
    To skąd dodatkowe kilometry , dlaczego Mosina oddala się w czasie jazdy w jej stronę
    Attached Files

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Gdy żona mężowi się znudzi, oddaje ją do lombardu. A tam zatroszczą się, żeby za długo sama nie była.
    Attached Files

Leave a comment:

• Lacriferno
    replied
    Odsłona II:
    Attached Files

Leave a comment:

• Lacriferno
    replied
    Interesujący pojazd Pana Zbierającego Złom. Jakość zdjęć nie najlepsza, pstrykane aparatem w telefonie.
    Attached Files

Leave a comment:

• COOLman
    replied
    Znalezione w Poznaniu ul. Głogowska

Click image for larger version

Name:	pobabci.JPG
Views:	1
Size:	25,4 KB
ID:	2020230

Samochód PO BABCI. Zastanawiam się czy to spadek po babci czy chwali się, że załatwił babcię...

Leave a comment:

• Andrewbrw
    replied
    znalezione we Wrocławiu, konkurencja dla Cyfry+
    Attached Files

Leave a comment:

• arno
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak
    Ciekawe w jakim to mieście?
    Zwierzyniec.
    Około 1km od browaru

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Domek niedaleko Nowego Jorku
    Attached Files

Leave a comment:

• JAckson
    replied
    Ja tam widzę trzy pozytywy na jednym zdjęciu:
    - jest droga
    - pozostało piękne drzewo
    - powstał naturalny spowalniacz ruchu (często na drogach osiedlowych buduje się takie dziwne zatoczki spowalniające ruch o zbliżonym kształcie)

Leave a comment: