znalezione w mieście

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Maxi_Kaz
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83
    wchodzę wczoraj po piwnych zakupach w Zofmarze do sklepu numizmatycznego w Łodzi przy ul. Legionów, aby zasięgnąć języka na temat kupna monet kolekcjonerskich, ich przechowywania, literatury itd.

wchodzę, mówię dzień dobry ble ble:
    - Wie Pan, tak trochę myślałem ostatnio, żeby część zarobku w monety zainwestować i chciałbym się dowiedzieć paru....
    - Tak, młodzi to tylko patrzą, żeby do roboty nie chodzić, a pieniądze mieć!!!
    - ?...........? - zatkało mnie jak sedes na imprezie studenckiej
    - Ciekawe za co potem ludzie mają kupować jak tak wszyscy będą inwestowali?! Jak Wam pieniędzy chce to do roboty iść, a nie mi tu głowę zawracać!!!
    - Panie przecie za kradzione nie zamierzam kupować.... - próbuje coś jeszcze wtrącić, ale gość z mordą na mnie wjeżdża
    - Kurwa 35 lat monety zbieram, książki czytam, całe życie się uczę, a tu mi taki przychodzi, bo mu sie monet zachciało, kurwa no....
    - ............. (chciałem tu spytać co w tym złego, że ja chce kupić skoro on sprzedaje, ale gość mnie do głosu nie dopuszczał)
    -.... idź mi Pan stąd, bo z takimi kurwa to nawet mi się rozmawiać nie chce!!!

przyznam szczerze, że z takim typem to się nawet na PKP nie spotkałem; widać Pan ów tak się w monety zapatrzył, że nie zauważył się system w Polsce zmienił
    nie do wiary historyjka...

Leave a comment:

• artur2
    replied
    Znalezione w Poznaniu.
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez artur2; 2009-08-24, 13:41.

Leave a comment:

• peter007
    replied
    Jakieś zasady muszą wszędzie obowiązywać
    Attached Files

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Bez komentarza

Całość: http://deser.pl/deser/1,97052,622701...y_myla___.html
    Attached Files

Leave a comment:

• Sokół83
    replied
    wchodzę wczoraj po piwnych zakupach w Zofmarze do sklepu numizmatycznego w Łodzi przy ul. Legionów, aby zasięgnąć języka na temat kupna monet kolekcjonerskich, ich przechowywania, literatury itd.

wchodzę, mówię dzień dobry ble ble:
    - Wie Pan, tak trochę myślałem ostatnio, żeby część zarobku w monety zainwestować i chciałbym się dowiedzieć paru....
    - Tak, młodzi to tylko patrzą, żeby do roboty nie chodzić, a pieniądze mieć!!!
    - ?...........? - zatkało mnie jak sedes na imprezie studenckiej
    - Ciekawe za co potem ludzie mają kupować jak tak wszyscy będą inwestowali?! Jak Wam pieniędzy chce to do roboty iść, a nie mi tu głowę zawracać!!!
    - Panie przecie za kradzione nie zamierzam kupować.... - próbuje coś jeszcze wtrącić, ale gość z mordą na mnie wjeżdża
    - Kurwa 35 lat monety zbieram, książki czytam, całe życie się uczę, a tu mi taki przychodzi, bo mu sie monet zachciało, kurwa no....
    - ............. (chciałem tu spytać co w tym złego, że ja chce kupić skoro on sprzedaje, ale gość mnie do głosu nie dopuszczał)
    -.... idź mi Pan stąd, bo z takimi kurwa to nawet mi się rozmawiać nie chce!!!

przyznam szczerze, że z takim typem to się nawet na PKP nie spotkałem; widać Pan ów tak się w monety zapatrzył, że nie zauważył się system w Polsce zmienił

Leave a comment:

• biermann
    replied
    Taka pozostałość po 1 listopada... znaleziona na poznańskim dworcu PKP
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2008-11-27, 22:26.

Leave a comment:

• biermann
    replied
    Wczorajsza nawałnica w Gdańsku sponiewierała heńka
    Attached Files

Leave a comment:

• Seler_32
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
    Z tyłu jest zielony parasol - pewnie Lech albo Carlsberg...
    Albo 7up...

Leave a comment:

• Wujcio_Shaggy
    replied
    Z tyłu jest zielony parasol - pewnie Lech albo Carlsberg...

Leave a comment:

• Seler_32
    replied
    Pepsi, Lipton - widzę, że to miejsce dla abstynentów.

Leave a comment:

• Maggyk
    replied
    Proszę o połączenie z tym tematem. Wątek wydzielono z tego.

Jackson nie zapominaj w jakim dziale, co piszesz.

Leave a comment:

• ART
    replied
    Znalezione w mieście (II)

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
    no proszę ART robi kasę na fast foodach a mówi, że brak kasy na serwer
    z kasy na serwer, z części pochodzącej od Forumowiczów kupiłem ww. płotek i część tego pięknego sidingu

Leave a comment:

• jacer
    replied
    no proszę ART robi kasę na fast foodach a mówi, że brak kasy na serwer

Leave a comment:

• JAckson
    replied
    Znalezione w mieście

Jeżeli chodzi o ten bar przy parkingu po drugiej stronie głównej drogi w stosunku do parku to także odwiedziłem w tym roku. Smaczne lody

Dodatkowo bliżej parku znalazłem takie coś :
    Attached Files

Leave a comment:

• Cez
    replied
    Dzisiaj po d śmietnikiem zobaczyłem około 20 butelek po piwie... pszenicznym...

...krzepiące

Leave a comment: