Sensorap (nie dla wrażliwych)

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

    #1

    Sensorap (nie dla wrażliwych)

    Z inspiracji rymem Kopyra w wątku o Ale Ale:

    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
    gdzie na kole masz fenole
    No to jedziemy (nie czytać przy śniadaniu):

    Matole! Gdzie na kole masz fenole?
    Ja p....olę,
    w jakiej się szkoliłeś szkole?
    A octan izoamylu
    w każdym piwie masz, debilu!
    Twoja błona,
    ta węchowa,
    chyba nie jest całkiem zdrowa.
    Zaraz skonam!
    Twoja żona
    to fabryka DMS-u.
    Więc nie wstawiaj tu frazesów,
    bo zapachy, bracie,
    to ty chyba znasz spod pachy.
    Weź już nie rób tu bardachy,
    bo ci wsadzę w ryj
    pisiora
    i dostaniesz off-flavoura.
    Joł!
  • tfur
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2006.05
    • 1329

    #2
    żą is in da haus
    na pewno zainteresujesz producentów chemical brothers
    na bling gangsterkie to jednak za łagodnie pojechałeś
    rispekt men
    veni, emi, bibi

    Comment

    • kopyr
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2004.06
      • 9475

      #3
      Zsunęły mi się skarpety.

      Tekst wypasiony, aczkolwiek od razu zaznaczam, że do skitofa bym się w ten sposób nie odniósł.
      blog.kopyra.com

      Comment

      • żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

        #4
        Wszelkie podobieństwo do prawdziwych postaci i zdarzeń jest przypadkowe.

        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur
        na bling gangsterkie to jednak za łagodnie pojechałeś
        A ja chciałem samokrytykę składać za ostatni rym.

        Comment

        • Twilight_Alehouse
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2004.06
          • 6310

          #5
          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
          A ja chciałem samokrytykę składać za ostatni rym.
          To jeszcze pochwal się po czym ten ostatni rym składałeś

          Comment

          • Marusia
            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

            #6
            Popłakałam się ze śmiechu
            www.warsztatpiwowarski.pl
            www.festiwaldobregopiwa.pl

            www.wrowar.com.pl



            Comment

            Related Topics

            Collapse

            • Dukat_WSI
              „Sztosy muszą być drogie!!!” – a co są te „sztosy”?
              Dukat_WSI
              Czy jeśli zrobię sobie kiepskiego lub co najwyżej przeciętnego RIS-a i wsadzę go do beczki, to od razu będzie to „sztos”? Mam nieodparte wrażenie, że teraz każdy będzie chciał wypuścić „sztosa”, nawet świeżo upieczony debiutant, który póki co uwarzył jedynie APA i AIPA. Zrobią...
              2017-02-16, 12:40
            • sensor
              Ocena piw pszenicznych
              sensor
              Tak jak obiecałem, zamieszczam na forum coś o smaku. Na początek piwa pszeniczne.

              (D)ocenić piwo

              Kiedy mówimy o piwie jako o napoju gaszącym pragnienie, orzeźwiającym lub mocnym i rozgrzewającym używać możemy nieskończonej ilości przenośni, metafor i porównań....
              2009-02-02, 14:19
            • coder
              Otwieramy browar rzemieślniczy – formalności i porady (artykuł z Piwowara)
              coder
              Każdy chyba piwowar domowy, któremu udało się uwarzyć dobre piwo myślał o wyjściu ze swoim produktem „do mas”, czyli o otwarciu własnego browaru komercyjnego. Jestem prawdopodobnie pierwszym szczęśliwcem w Polsce któremu udało się zrealizować taki „upgrade” - wraz z dwoma wspólnikami,...
              2015-07-31, 08:18
            • skitof
              Przerwa na mały Quiz
              skitof
              1. Który gatunek piwa zawiera najwięcej estru octanu izoamylu?
              a) stout b) pils c) kriek d) pszeniczne
              2. Wysłodziny to inaczej
              a) młóto b) syta c) chmieliny d) glukoza
              3. Do lambika typu framboise dodawane są świeże
              a) maliny b) wiśnie c) truskawski...
              2009-05-25, 11:56
            • wpadzio
              Greene King, Morland Old Hoppy Hen
              wpadzio
              Bitter spod szyldu Morlanda, marki wchłoniętej przez jednego z największych graczy na Wyspach czyli Greene King. Old Hoppy Hen ma 4,2% alkoholu, a do produkcji wykorzystano amerykański chmiel Chinook oraz, oprócz tradycyjnych angielskich słodów pale i crystal, również słody żytnie.
              ...
              2014-12-25, 21:29
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...