![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia | Sposób wyświetlania |
|
|||
|
|||
![]() EDI na serio swoje produkty sprzedają jedynie we własnej siedzibie, na festynach i targach?
|
|
|||
|
|||
![]() Na serio.
|
|
||||
|
||||
![]() Inne browary na festynach, targach walą piwo po 10-12zł a Edi po 5-6zł. Można?
anteks edytował/a post 25-04-2015 o godz. 23:43. |
|
|||
|
|||
![]() Można. Tylko że produktów Ediego nie wziałbym nawet za darmo, także 5 zł za Ediego to też sporo, toż to prawie jedno dobre piwo rzemieślnicze, a na festynach, gdybym bywał, piłbym raczej jakieś świeże ekologiczne soki, a nie ohydne piwa.
gebruiker edytował/a post 26-04-2015 o godz. 04:11. |
|
|||
|
|||
![]() Pamiętam, że dobre kilka lat temu Edi miał jakąś knajpę patronacką we Wschowie - ktoś wie czy to jeszcze aktualny temat?
Inna sprawa - w zeszłym roku Edi uratował mi dzionek na festynie w Siedlcu - gdyby nie on (i jego nawet całkiem całkiem jasne) musiałbym obejść się smakiem, albo męczyć lechotyskożubrem. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Edi'ego nigdy nie piłem, za to do Koreba nie mam uprzedzeń i ilekroć było ich piwo dostępne na targach, etc, to było ok, i w cenie normalnej.
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
|
|
||||
|
||||
![]() W zeszłym roku chyba był mini ogródek piwny przy browarze. Kiedyś można powiedzieć że specjalnie jeździłem do Wschowy po 3l pety.
|
|
||||
|
||||
![]() W sumie to dzięki Korebowi wzięło się moje zainteresowanie piwem.
Ładnych parę lat temu, na świątecznym festynie, kupiłem sobie z ciekawości korebowe piwo. Wg sprzedawcy miało być jakieś wyjątkowe, tak ten trunek powinien smakować! Skusiłem się, zakup okazał się być okropnym kwasem, więc zainteresowałem się, czy faktycznie takich wrażeń ma dostarczać piwo. W ten sposób w Góglu znalazłem Browar.biz... W ciągu kilku miesięcy od spotkania z wynalazkiem Koreba rozpocząłem wreszcie wciąż odkładane eksperymentowanie. Tak się złożyło, że w tym czasie swoje produkty zaczęła wypuszczać Pinta. Zatem jestem nawet wdzięczny, że opchnęli mi za piątkę kwasiżura. :P |
|
||||
|
||||
![]() EDI jeszcze dycha? Fejs i strona martwe od 2016. Ktoś coś o nich słyszał ostatnio? Spotkałbym się znowu z legendą
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Miejmy nadzieję że nie padł bo mimo wszystko ten browar jest ,,legendą'' na rodzimym rynku.
|
|
||||
|
||||
![]() A więc browar wciąż dycha i ma się chyba dobrze. Wrócili na Fejsa, co jakiś czas ogłaszają swoją obecność na jakichś jarmarkach. Złego diabli nie biorą
![]() |