Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

jodowy wskaźnik skrobi - brak wskazań

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Alicjaalicja1990
    Zestaw na start sprzedam
    Alicjaalicja1990
    Sprzedam zestaw na start, większość sprzętu z zestawu startowego z Twojego Browaru, historia: 3 warki.1. Fermantator z kranikiem 33 l
    2. Fermentator z rurką 33l
    3. Aerometr
    4. Łyga
    5. Środek do dezynfekcji ok. 50 % opakowania
    6. Filtrator z oplotu
    7. Jodowy...
    2022-05-23, 19:49
  • sebek_
    Zamarznięty jodowy wskaźnik skrobi
    sebek_
    Wskaźnik skrobi zamarzł mi w transporcie od BA, czy ma to jakiś wpływ na jego jakość / właściwości?
    2014-01-26, 12:39
  • Makaron
    Jodyna czy Jodowy Wskaźnik Skrobi
    Makaron
    Czy jest jakaś dostrzegalna różnica między jodyną taką z apteki za 1zł, a wskaźnikiem skrobi dostępnym w pewnym sklepie wysyłkowym??
    2004-01-30, 11:18
  • Piotr94
    Kupno sprzętu
    Piotr94
    Witam.Jako,że piwo ze sklepu przestało mi smakować więc zainteresowałem się warzeniem domowym.czytam różne fora już od 4 miesięcy na temat fermentacji,dezynfekcji,butelkowania, oraz przeczytałem już wiki na temat zacierania,przerw jakie się stosuje oraz chmielenia i postanowiłem,że zakupię...
    2017-11-01, 17:27
  • NightHawk
    Problem z zacieraniem - wskaźnik skrobi
    NightHawk
    Witam,

nie wiem czy dobry dział na ten temat wybrałem - w razie czego proszę o przeniesienie.

Warzyłem dzisiaj po raz trzeci piwo w stylu Grodziskie.
    Poprzednie dwa razy były jak najbardziej udane, zero problemów, piwa wyszły wręcz rewelacyjnie.
    Tym...
    2015-05-03, 14:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...