Oddam w Dobre Ręce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• xtom71
    kapsle zagranica oddam w dobre ręce
    xtom71
    Jak w temacie, oddam kapsle zagraniczne, głównie Czechy i Niemcy lata 80 i 90.
    Stan tragiczny, zbliżony do złomu, ale może się komuś przydadzą
    Chętnych zapraszam na PW....
    2020-04-13, 11:14
  • PK44
    Oddam resztki kolekcji mojego ojca
    PK44
    Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
    Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
    2024-01-20, 15:24
  • AaLeX
    Natakhtari, Gold
    AaLeX
    Piwo kupiłem w gruzińskiej restauracji w Jeleniej Górze. Co ciekawe, importerem jest firma z Łodzi, dokładnie firma Pazopol, dzięki czemu mamy etykietę w języku polskim. Alkohol 5%. Innych danych brak. Jest natomiast informacja, że nadużywanie alkoholu szkodzi zdrowiu. Co do samego piwa, jest...
    2024-11-30, 09:18
  • Kwiatt
    Oddam w dobre ręce 10-12 skrzynek z czystymi butelkami - POZNAŃ
    Kwiatt
    Witam wszystkich,

W ramach robienia piwnicznych porządków, oddam w dobre i pracowite ręce kilkanaście skrzynek z czystki butelkami (większość bez etykiet). Odbiór osobisty - ul. Wojskowa.

:-)

...
    2018-09-04, 15:23
  • AaLeX
    Kormoran, Classic hoppy lager
    AaLeX
    Nowość w Dino. Ciekawa bezzwrotna butelka 375ml. Cena 4,99zł. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel, drożdże. Alkohol 5%. Ekstraktu brak. Producent napisał "jasne pełne z chmielową duszą". Piana obfita. Piwo jest niefiltrowane. Barwa złota. W zapachu chmiel i trochę siarki....
    2025-05-28, 07:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...