BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Piwo kupiłem w puszce na stacji benzynowej w Zgorzelcu za 2,5zł. Parametry: alkohol 4,4%, ekstrakt 11,8%. Podany pełny skład. Piwo bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Ładna, złota barwa, fajna piana z dobrym lacingiem. Zapach chmielowo-metaliczny. Smak bardzo przyjemny, rześki, czuć chmiel,...
Piwo kupione w czeskim Penny za bagatela 6,90 kč. W tej cenie rewelacja. Solidna goryczka, przyjemny, chmielowy zapach. Ładna złora barwa i całkiem niezła piana. Tak mi weszło, że nie zdążyłem zrobić zdjęcia. Ocena 6/6.
Etykieta zgodna ze zdjęciem Javoxa. Ładna, złota barwa, bardzo fajna piana i przyjemny, chmielowy zapach, dobry smak, jest przyjemna goryczka, ładnie skondensowana ze słodem. Bardzo przyjemne piwo. Polecam. Ocena 5/6