Van Tue, Bia World Den

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 15003

Van Tue, Bia World Den

Browar restauracyjny
    Kolor ciemno brązowy, dośc mocne w smaku, wytrawne, czuć dobra i miłą paloność połączona z lekkimi a 'la porterowymi nutami. Treściwe, pełne, bardzo dobre nagazowanie. Podane w firmowym kuflu
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• Petitpierre
    Nepo, Hops Around the World: Slovenia
    Petitpierre
    WCIPA, ale w zapachu więcej żywicy-sosn a, grejpfrut, słodko, ale tak normalnie, w nucie dolnej piwo też lekkie, ale goryczka bardziej wyrazista, nuty ziołowe, taniczne i długi finisz. Tutaj jest dobre piwo, ale trzeba zwiększyć blg. Najlepszy numer, że niewiele się różnią parametrami-różnica...
    2025-06-13, 20:18
  • heckler
    Lednice, Břeclavská 368, Pivovar Lednice
    heckler
    Myślę, że prawie każdy o tym miasteczku coś tam słyszał, a ja np. zawitałem tam już po raz czwarty.
    W Lednicy znajduje się neogotycki zamek otoczony dwustuhektarowym parkiem. W 1996 roku obiekt ten razem z pałacem w sąsiedniej miejscowości Valtice wpisany został na listę...
    2022-08-31, 11:17
  • pebejot
    Ekwador, Quito, Mariana de Jesus E7-108, Sinners Micro Cervecería
    pebejot
    Browar restauracyjny zlokalizowany w spokojnej dzielnicy na uboczu biznesowego centrum Quito.
    Jest miejscem spotkań młodych i kulturalnych ludzi z wyższych sfer.
    Browar założyło dwóch przyjaciół w 2013 roku.
    Początkowo mieli dwa tanki fermentacyjne i małą warzelnię...
    2020-04-09, 15:53
  • Dabljuraph
    ,, Jupiler Belgium official beer of the 2018 Fifa World cup'' wartość kolekcjonerska
    Dabljuraph
    Witam, znalazłem ostatnio gdzieś w piwnicy piwko takie jak w temacie. Puszka od razu rzuciła mi się w oczy ponieważ ewidentnie jest ona z edycji limitowanej.
    Pytanie do Was. Czy jest ktoś w stanie określić czy takie znalezisko jest czymś wyjątkowym? Z góry dziękuję za pomoc.
    2020-02-18, 09:51
  • darekd
    Banks's, American Style IPA
    darekd
    Browar z Wolverhampton należący do grupy Carlsberg.

5% alk.

Chmiele: Cascade, Citra

Aromat - chmielowo-słodowy. Od chmielu tropikalnie, ciut żywicznie. Nieco dżemowych i cytrusowych tonów
    Piana - wysoka, zwarta, średnia trwałość z kożuszkiem...
    2025-07-08, 21:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...