Mam prośbę o dostosowanie forum do najnowszej wersji API Tapatalk. Niestety coraz mniej wątków wyświetla się prawidłowo. Zamiast tego otrzymujemy komunikat błędu. Wiele osób czyta forum na urządzeniach mobilnych, a Tapatalk to najlepsze narzędzie tego typu. Z góry dziękuje za reakcję.
Tapatalk - problemy
Collapse
X
-
Last edited by Doodeck; 2013-12-27, 09:40.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Nic nie wiem na temat jakichkolwiek problemów. U mnie działa.Comment
-
Tapatalk - problemy
Nie masz problemu bo pewnie używasz wersji HD na Androida. U mnie na tablecie Androidowym w miarę działa, natomiast żadna wersja na iOS nie współpracuje prawidłowo z browar.biz. Dodam tylko, ze jest to jedyne forum, z którym są takie problemy ( a używam około 20). Dostosowanie forum do najnowszej wersji API powinno załatwić sprawę.Last edited by Kulbi; 2013-12-27, 10:36.Comment
-
Tapatalk - problemy
Kolego rozumiem, że nie jesteś zaznajomiony z tzw. nowymi technologiami tak więc daruj sobie tego typu komentarze. Forum do pewnego momentu działało prawidłowo na obydwu platformach, ale brak aktualizacji API po stronie adminów spowodował niekompatybilność z aktualnymi wersjami programu. A urządzenie nie ma tu nic do rzeczy. Dla mnie koniec dyskusji z Tobą.Last edited by Kulbi; 2013-12-27, 10:44.Comment
-
Te, w których posty zostały usunięte lub przeniesione. Ale to jest przypadłość silnika forum, a nie aplikacji.Comment
-
Mam prośbę o dostosowanie forum do najnowszej wersji API Tapatalk. Niestety coraz mniej wątków wyświetla się prawidłowo. Zamiast tego otrzymujemy komunikat błędu. Wiele osób czyta forum na urządzeniach mobilnych, a Tapatalk to najlepsze narzędzie tego typu. Z góry dziękuje za reakcję.Mniej książków więcej piwaComment
-
Comment